KOJI MBAPE JE PRAVI? Fudbalski superstar dobio SAVRŠENU VOŠTANU FIGURU!

Autor:

Sport

17.05.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remek-delo!

KOJI MBAPE JE PRAVI? Fudbalski superstar dobio SAVRŠENU VOŠTANU FIGURU!

Foto: www.profimedia.rs

Kada se radi o voštanoj figuri Kilijana Mbapea, može se reci da je ona definitivno jedna od najboljih ikada napravljenih za fudbalskog igrača. Iako su mnogi fudbaleri bili šokirani kada bi videli svoje statue ili ručne radove, Mbape je pokazao samo oduševljenje.

Kilijan Mbape je učestvovao u čitavom procesu stvaranja voštane figure, poznato je da pažljivo pazi na svoj biznis model, te se pretpostavlja da je nadgledao svaki korak kako bi se uverio da ce krajnji rezultat biti savršen.

Foto: www.profimedia.rs

 

Kada se uporedi voštana figura sa pravim Mbapeom, neki u šali tvrde da voštani lik izgleda čak više kao Mbape nego sam fudbaler. Sama figura uhvatila je svaku, pa i najmanju poru Francuza, izazivajući divljenje zbog svoje neverovatne sličnosti sa fudbalerom.

Kilijan Mbape je pokazao oduševljenje prilikom "intervjua" sa svojom voštanom figurom, pozirajući sa njom i slikajući se. Ovo remek delo zaista predstavlja savršenstvo u voštanoj formi i verovatno će se smatrati jednom od najboljih ikada napravljenih za slavnu ličnost.

Foto: www.profimedia.rs

 

Francuski reprezentativac broji poslednje dane u Pari Sen Žermenu. Od kluba se nedavno oprostio u video-poruci za navijače, a sledeće sezone će najverovatnije igrati u Realu iz Madrida. Na "Parku prinčeva" je od 2018. godine, odigrao je 307 mečeva i postigao ukupno 245 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading