POGLEDAJTE KAKO SU SE NAVIJAČI PSŽ EMOTIVNO OPROSTILI OD EMBAPEA: Francuz dirnut koreografijom (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras igra poslednji meč u Parizu.

POGLEDAJTE KAKO SU SE NAVIJAČI PSŽ EMOTIVNO OPROSTILI OD EMBAPEA: Francuz dirnut koreografijom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Emotivna oproštajna utakmica Kilijana Embapea na Parku prinčeva

Francuski napadač Kilijan Embape večeras je odigrao svoj poslednji meč na Parku prinčeva, pružajući nezaboravan oproštaj navijačima PSŽ. Iako su "sveci" već ranije osigurali titulu, meč sa Tuluzom bio je poseban jer je bio posvećen oproštaju od jednog od najvećih fudbalskih talenata današnjice.

Emotivna koreografija ultrasa za Mbapea

Pre nego što je započela utakmica, Francuz je doživeo iznenađenje na samom zagrevanju. Na tribinama je ugledao svoj lik na sjajnoj koreografiji ultrasa PSŽ, što ga je dirnulo i ostavilo skamenjenog. Ovo je bio samo jedan od znakova koliko je Mbape ostavio dubok trag u srcima navijača.


Oproštajna poruka Mbapea

Nakon nedavnog zvaničnog potvrđivanja da napušta PSŽ, Mbape je odlučio da se obrati javnosti i oprosti se od kluba i navijača. Rekao je da neće produžiti ugovor i da će odigrati poslednju utakmicu na "Parku prinčeva" danas. Izrazio je zahvalnost klubu, saigračima, trenerima i svima koji su bili deo njegove fudbalske avanture u Parizu.

Nastavak karijere van Francuske

Mbape je takođe potvrdio da će nastaviti karijeru van Francuske, čime je dodatno rasplamsao interesovanje fudbalske javnosti za njegovu budućnost. Nakon što je oprostio od PSŽ na tako emotivan način, svi su znatiželjni da vide gde će nastaviti svoj fudbalski put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading