PARTIZAN NAJOŠTRIJE OSUDIO SVOJE NAVIJAČE! "Unizili ste ugled kluba za koji smo se borili!"

Autor:

Sport

13.04.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Klub se ograđuje od svih uvreda"

PARTIZAN NAJOŠTRIJE OSUDIO SVOJE NAVIJAČE! "Unizili ste ugled kluba za koji smo se borili!"

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Valensiju u poslednjem kolu Evrolige i tako trijumfom okončali ovosezonsko izdanje u Evropi. Ipak, senku na jedno lepo veče bacila je scena kada su grobari podigli transparent na kom je pisalo:

Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema Ust**ama što beže sa postolja u Atini, aludirajući na posetu Kukoča i Rađe utakmici protiv Olimpijakosa.

Ta parola nije naišla na oduševljenje kod određenog dela navijača u Areni, pa su usledili zvižduci, a očigledno se nije svidela ni samom klubu, budući da su noćas izdali saopštenje u kome osuđuju scene na tribinama.

Republika

Foto: Starsport

Poruka grobara

Mi ga prenosimo u celosti:

- KK Partizan Mozzart Bet je večeras okončao takmičenje u Evroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valensija i ujedno je postavljen novi rekord takmičenja kada je u pitanju prosečna brojnost navijača u dvorani tokom ligaškog dela sezone. 

Uprkos velikoj želji, takmičarski cilj u Evroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom štabu mora odsti priznanje na upornosti i borbi do samog kraja. 

Ovim putem, Klub se od srca zahvaljuje svim  navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz nedelje u nedelju obilazi svet. 

Ipak, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem želi da istakne nerazumevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svedočili. 

Iako su svi svesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene. Takođe, Klub ne razume neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili. 

Partizan Mozzart Bet poziva navijače da budu uz tim u predstojećem plej-ofu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole - stoji u saopštenju na sajtu crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading