BEBA IZ SIDNEJA PREBAČENA U BOLNICU: Dvojica muškaraca uzela odeću iz radnje i zaustavili krvarenje, opisali HOROR (VIDEO)

Autor:

Svet

13.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su rekli, mamu i bebu su sklonili na sigurno u prodavnici, pa otišli po pomoć

BEBA IZ SIDNEJA PREBAČENA U BOLNICU: Dvojica muškaraca uzela odeću iz radnje i zaustavili krvarenje, opisali HOROR (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

U jednom od najvećih tržnih centara u Sidneju, dogodio se užasan incident koji su opisali dvojica muškaraca. Oni su svedočili tome kako su beba i njena majka izbodene, a njihova reakcija je bila brza i hrabra.

Jedan od muškaraca je ispričao da je majka došla sa bebom u naručju i da je izgledalo veoma loše.

- Beba i majka su izbodene. Mama je došla sa bebom i bacila mi je, ja sam je držao, izgledalo je veoma loše - rekao je muškarac.

Njihova reakcija na ovu dramatičnu situaciju bila je da odmah priteknu u pomoć. Držeći bebu, pokušali su da zaustave krvarenje koristeći odeću iz prodavnice, dok su istovremeno pozvali hitnu pomoć.

- Bilo je puno krvi na podu, nadamo se da je beba dobro - rekao je drugi muškarac.

Medijska izveštavanja nisu davala konkretna saznanja o stanju majke i bebe, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Mediji pišu da beba ima devet meseci.

Portparol Hitne pomoći Novog Južnog Velsa kaže da su bila dva navodna napadača i da je jedan od njih mrtav, dok se za drugim traga. Na dramatičnim snimcima koji kruže društvenuim mrežama vidi se kako ljud leže u lokvi krvi. Na jednom snimku navodno se vidi napadač na pokretnim stepenicama.

Podsećamo, utržnom centru Bondi u Sidneju, više posetilaca je izbodeno nožem u napadu koji se dogodio oko 16 sati po lokalnom vremenu.

Hitna pomoć Novog Južnog Velsa saopštila je da je sedam osoba prebačeno u bolnicu sa ubodnim ranama, uključujući bebu koja je prebačena u dečju bolnicu u Sidneju.

Policija je navodno ubila napadača u velikom tržnom centru u Sidneju, prenose strani mediji, ali zvaničnih potvrda i dalje nema.

Portparol Hitne pomoći Novog Južnog Velsa kaže da su bila dva navodna napadača i da je jedan od njih mrtav, dok se za drugim traga.

Na dramatičnim snimcima koji kruže društvenuim mrežama vidi se kako ljud leže u lokvi krvi. Na jednom snimku navodno se vidi napadač na pokretnim stepenicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading