EVO U KAKVOM JE STANJU OTETA BEBA, ČIJU SU MAMU I BAKU UBILI OTMIČARI! Otac je NESTAO, sve je i dalje pod velom misterije!

Autor:

Svet

27.03.2024

00:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina, koja se i dalje vodila kao nestala, nažalost je pronađena mrtva.

EVO U KAKVOM JE STANJU OTETA BEBA, ČIJU SU MAMU I BAKU UBILI OTMIČARI! Otac je NESTAO, sve je i dalje pod velom misterije!

Foto: twitter.com

Bračni par iz Nemačke je osumnjičen da je ubio majku i baku male Mije, a zatim oteli bebu, dok policija sada intenzivno traga za ocem šestonedeljne devojčice.

Mija je nestala sa majkom Margaritom i bakom Marinom početkom marta 2024. godine, a poslednji put su viđene u kafiću sa Inom O., navodnom poznanicom porodice. Telo mlade majke pronađeno je 7. marta na obali Rajne u Hokenhajmu, dok je mala Mija nakon toga pronađena nepovređena kod otmičara, Ine i njenog supruga Marka, koji su ubrzo uhapšeni zbog sumnje na ubistvo, prenosi Bild.

Marina, koja se i dalje vodila kao nestala, nažalost je pronađena mrtva. Policija je tragala za njom uz pomoć fotografija i na osnovu procene podataka o mobilnom telefonu osumnjičenih, došli su do ribarskog jezera u blizini Bad Šenborna, gde su pronašli telo bake i tragove guma sa automobila osumnjičenih.

Ćutanje osumnjičenih

Iako postoje brojni dokazi koji ukazuju da su Ina i Marko počinili dvostruko ubistvo, oni se i dalje brane ćutanjem. Policija intenzivno radi na istrazi kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Poreklo i trudnoća

Margarita i Marina potiču iz Ukrajine i nedavno su došle u Nemačku iz Slovačke. U to vreme, Margarita je bila trudna, što dodatno baca svetlo na ovu tužnu priču.

Nastavak istrage i potraga za ocem

Policija nastavlja sa istragom dvostrukog ubistva i intenzivno traga za ocem male Mije. Beba se trenutno nalazi sa hraniteljskom porodicom, dok policija još uvek pokušava da identifikuje oca i pretpostavlja da se muškarac možda ne nalazi u Nemačkoj. Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji potresaju javnost i ostavljaju trag tuge i neverice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading