BOKSER UDARCEM UBIO STARCA NAKON SVAĐE! Zajedno sa dva druga ga prebio na mrtvo ime - čoveku nije bilo spasa!

Autor:

Svet

26.03.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju policije, jedan od uhapšenih, Andrija P., poznat je kao bivši profesionalni bokser.

BOKSER UDARCEM UBIO STARCA NAKON SVAĐE! Zajedno sa dva druga ga prebio na mrtvo ime - čoveku nije bilo spasa!

Foto: Shutterstock

Šibenska policija je saopštila da su trojica mladića, starosti 25, 26 i 27 godina, uhapšena zbog sumnje da su izvršili ubistvo 54-godišnjaka.

Kriminalističko istraživanje sprovedeno nad osumnjičenima je otkrilo da su oni 23. marta, oko 20:46 sati, u jednom ugostiteljskom objektu u Šibeniku, nakon verbalnog sukoba, fizički napali žrtvu. Udarcima rukama i nogama, naneli su mu teške povrede po telu i glavi.

- U Službi kriminalističke policije je sprovedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 27-godišnjakom osumnjičenima za krivično delo ubistvo 54-godišnjaka - navodi se u saopštenju. 

Žrtva je dva dana kasnije, 25. marta, preminula u Opštoj bolnici u Šibeniku usled zadobijenih povreda.

Osumnjičeni, Ante L. (25), Antonio G. (26) i Andrija P., poznat i kao "Stina junior", bivši profesionalni bokser u poluteškoj kategoriji, predata su uz krivičnu prijavu Županijskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, nakon čega su predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema saopštenju policije, jedan od uhapšenih, Andrija P., poznat je kao bivši profesionalni bokser, što ukazuje da je upravo on naneo žrtvi više udaraca u glavu.

Prijavite nasilje!

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Bez obzira na to da li ste prijavu za nasilje podneli jednom ili više puta, institucije su dužne da postupaju po svakoj prijavi.

Nasilje možete prijaviti lično, ako ste Vi doživeli nasilje, a takođe može ga prijaviti i član Vaše porodice, prijatelj, komšija i bilo koje drugo lice. Nasilje se može prijaviti lično, u prostorijama institucije, telefonom, pismeno, putem pošte, kao i putem imejla. Prilikom prijavljivanja, možete se predstaviti ili ostati anonimni - u svakom slučaju prijava će biti razmatrana.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

09.04.2024 13:43

Hrabri neki momci. Mora da su im majke ponosne. Ni stida, ni srama,ni vitestva. Sve otislo dođavola. A izraz " na mrtvo ime" je tek za diskusiju.