SILVIJA NOVOROĐENČE STAVILA U KUTIJU ZA PICU I BACILA U KONTEJNER: Plač bebe čuo slučajni prolaznik!

Autor:

Svet

21.03.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreas B. je vraćajući se kući sa žurke čuo bebin plač i odlučio da istraži odakle dolazi zvuk.

SILVIJA NOVOROĐENČE STAVILA U KUTIJU ZA PICU I BACILA U KONTEJNER: Plač bebe čuo slučajni prolaznik!

Foto: pixabay.com

Uml, Nemačka - Silvija S. (38) iz Umla, optužena je za pokušaj ubistva nakon što je priznala da je bacila svoju novorođenu bebu u kontejner za staklo. Incident se dogodio uveče 14. oktobra prošle godine, a bebu je srećom pronašao slučajni prolaznik Andreas B. (40) nekoliko sati kasnije.

Spasavanje bebe iz kontejnera

Andreas B. je vraćajući se kući sa žurke čuo bebin plač i odlučio da istraži odakle dolazi zvuk. Njegovo hrabro delovanje je spasilo bebin život, budući da je beba bila stara samo nekoliko sati kada je pronađena među staklenim flašama u kontejneru.

Poricanje trudnoće i tajni porođaj

Tužilaštvo pretpostavlja da se Silvija stidela trudnoće, što je dovelo do skrivanja iste od okoline i izbegavanja dodatnog tereta rađanja još jednog deteta. Silvija je već samohrani roditelj trojice sinova, što je dodatno komplikovalo situaciju.

Opcije i očekivana presuda

Sudija Volfgang Trezenrajter (57) istakao je da je opcija i osuda za pokušaj ubistva, te da će se ispitati da li je optužena sebično stavila svoje interese iznad prava deteta na život. Presuda se očekuje u maju, a javnost sa nestrpljenjem isčekuje ishod ovog slučaja.

Ovaj tragični događaj baca svetlo na pitanje podrške za samohrane roditelje i potrebu za otvorenim dijalogom o mentalnom zdravlju i socijalnoj podršci tokom trudnoće i porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading