NAĐEN U ŽBUNJU, IMAO NA SEBI SAMO CIPELE! Misteriozna smrt tinejdžera, sumnjalo se na svašta, ali sve teorije pale u vodu ZBOG RAZBACANIH ZUBA!

Autor:

Svet

26.04.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcijom je utvrđeno da su tinejdžeru udubljena lobanja, razbijeni prsti i izbijeni zubi.

NAĐEN U ŽBUNJU, IMAO NA SEBI SAMO CIPELE! Misteriozna smrt tinejdžera, sumnjalo se na svašta, ali sve teorije pale u vodu ZBOG RAZBACANIH ZUBA!

Foto: Drustvene mreze

Noa Pregsgruv (19) pronađen je mrtav u Oklahomi nakon što je nestao iz kuće u kojoj se zabavljao sa prijateljima. Njegovo telo pronađeno je u žbunju pored puta, a na sebi je imao samo cipele. Obdukcijom je utvrđeno da je tinejdžeru udubljena lobanja, razbijeni prsti i izbijeni zubi.


Pretrpeo je veliku povredu nakon udarca tupim predmetom u glavu, uzrok smrti je unutrašnje krvarenje, a delovi njegovih zuba pronađeni su razbacani po putu nekoliko metara od mesta gde je nađeno njegovo telo, što posebno zbunjuje policiju. Inspektori koji vode istragu još uvek nisu sigurni kako je tinejdžer preminuo, a postoji nekoliko teorija o tome šta se zapravo dogodilo.

Jedna od teorija je da su ga njegovi drugovi izbacili iz automobila u pokretu, upravo na mestu na ulici na ko je pronađena mrlja od krvi. Takođe, sumnja se i da je možda ubijen na drugom mestu, pa da je počinilac njegovo telo bacio pored puta.

Saobraćajna nesreća je odmah isključena, zato što nema povrede donjih delova tela.

Noa je nekoliko meseci pre nego što je poginuo završio srednju školu, a njegovi roditelji su ispričali da mu je plan bio da se pridruži vojsci. Njegovi prijatelji sa kojima je bio na žurki rekli su da ne znaju šta mu se dogodilo. Njegova tetka Robin moli sve koji imaju neku informaciju o njegovoj smrti da se jave policiji.



U ovom tragičnom slučaju, Noa Pregsgruv je pronađen mrtav sa ozbiljnim povredama, ali misterija oko njegove smrti i dalje ostaje nerasvetljena. Porodica i prijatelji traže istinu o onome što se zaista dogodilo u toj kobnoj noći. Nadu za rešenje ove misterije svi polažu u istragu policije i moguće informacije koje bi mogle rasvetliti ovaj tragičan događaj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading