TARA SIMOV MORALA DA SAKRIJE NOŽ! Evo šta se DEŠAVALO PRED DETETOM! Danilo izgubio kompas, pa izgovorio nikad gore pretnje!

Autor:

Zabava

07.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Elite prošla kroz pravi pakao...

TARA SIMOV MORALA DA SAKRIJE NOŽ! Evo šta se DEŠAVALO PRED DETETOM! Danilo izgubio kompas, pa izgovorio nikad gore pretnje!

Foto: ST/Dragan Kadić/Petar Divac

Bivša učesnica Zadruge Tara Simov progovorila je nedavno o jezivom nasilju koje je pretrpela od strane bivšeg dečka Danila Raičevića, a kako smo saznali, ona je morala da krije i kuhinjski pribor u stanu u kom je došlo do svađe i jezive tuče.

Naime, nakon što je Tara objavila snimak na kom se vidi kako Danilo urla na nju i udara je pred bebom, odbijao je da posle svega izađe iz stana. Tada je nastala drama jer je Danilo tražio predmete po kuhinji da gađa Taru, a kako je znala da će potražiti i escajg kako bi je dodatno zaplašio, sve je sakrila.  

Foto: Instagram.com printscreen

Danilo besni pred Tarom, bebom i porodicom

 

- Tara nije ispričala ni deo onoga šta se stvarno dešavalo u stanu. Danilo je imao jezive ispade agresije i kao da mu mrak padne na oči ne odustaje i ne sklanja se dok je ne povredi. Mnogo svađa se dešavalo pred detetom, čak ni drugi ljudi koji su čuli i znali za sve, nisu smeli da reaguju iz straha da on nešto ne napravi. Dobro je da se sada sve završilo kako treba i da se o njemu saznala istina. Danilo je pretio: "videćeš ti, nisi završila sa mnom" - priča izvor i dodaje:

 

- Tara je morala da sklanja kuhinjski pribor od Danila zbog njegove agresije. Kad poludi traži oštre predmete, nikad se ne zna šta sa time može da se dogodi. Niko ne sme tako da se ponaša prema ženi i detetu, ma prema bilo kome! Tara se sada sklonila, misli na sebe i na bebu i ko zna šta bi bilo da se za sve nije pročulo. Tom dečku neko stvarno treba da stavi do znanja da je krenuo stranputicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading