NEOPISIVA TRAGEDIJA NA ULICI: Vozač usmrtio DVOGODIŠNJE DETE

Autor:

Svet

07.05.2024

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta odmah su došli policija i hitna pomoć, koja je mogla nažalost samo da konstatuje smrt deteta

NEOPISIVA TRAGEDIJA NA ULICI: Vozač usmrtio DVOGODIŠNJE DETE

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen

Tridesetčetvorogodišnji muškarac A.H. sa područja opštine Ilidža u Sarajevu automobilom je u ponedeljak udario dvogodišnje dete koje je na licu mesta preminulo.

"Dana 06.05.2024.godine, u 17.45 sati, na kolovozu prilaznog puta prema dvorištu kuće u ulici Bojnička, opština Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do udara i obaranja na kolovoz pešaka-deteta od putničkog motornog vozila „Mercedes“, kojim je upravljao A.H., rođen 1990. godine, iz Sarajeva", saopšteno je iz MUP-a KS.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, od zadobijenih povreda, na mestu nesreće je smrtno stradalo dete – pešak (2022), čiju smrt je konstatovao lekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. 

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, kojeg su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo stalnih sudskih veštaka saobraćajne i mašinske struke. 

"Istog dana, u 21.15 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo Teška krivična dela protiv sigurnosti javnog saobraćaja (član 336. stav 4. KZ FBiH), a u vezi sa krivičnim delom Ugrožavanje javnog saobraćaja (član 332. stav 3. u vezi sa stavom 1. KZ FBiH), slobode je lišen 34-godišnji vozač A.H. i predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", naveli su iz MUP-a KS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading