PEDOFILI PALI PREKO LAŽNOG PROFILA DEVOJČICE! Lovci na manijake hteli da namame devojčicu (14) da zatrudni, pa gorko zažalili!

Autor:

Svet

26.04.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međutim, njihov plan je osujećen kada su članovi grupe lovaca na pedofile intervenisali na železničkoj stanici u Bridlingtonu i zadržali ih do dolaska policije.

PEDOFILI PALI PREKO LAŽNOG PROFILA DEVOJČICE! Lovci na manijake hteli da namame devojčicu (14) da zatrudni, pa gorko zažalili!

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Grupa lovaca na pedofile uspela je da uhvati dva seksualna predatora na delu, kada su se pojavili na železničkoj stanici u nameri da se sastanu sa 14-godišnjom devojčicom, koja se zapravo nije ni pojavila. Ovaj slučaj je izazvao šok i zgražavanje u Istočnom Jorkširu, a detalji o ovom događaju su nedavno izneti na sudu.

Lažni identiteti na Fejsbuku

Nil Tranmer i Keri Bardal su stupili u kontakt sa lažnom devojčicom na Fejsbuku, verujući da se zapravo radi o tinejdžerki. Međutim, njih dvoje nisu znali da je reč o zamci postavljenoj od strane grupe za onlajn zaštitu, koja je postavila profile lažnih devojaka u pokušaju da uhvati seksualne prestupnike na internetu, prenosi Mirror.

Eksplicitne poruke i susret na železničkoj stanici

Tokom razmene poruka sa navodnom devojčicom, Bardal i Tranmer su se složili da se sastanu i čak su razgovarali o tome da dete zatrudni tokom seksualnih odnosa. Međutim, njihov plan je osujećen kada su članovi grupe lovaca na pedofile intervenisali na železničkoj stanici u Bridlingtonu i zadržali ih do dolaska policije.

Suđenje i osude

Na sudu je otkriveno da su oboje priznali pokušaj stupanja u seksualnu komunikaciju sa detetom. Tranmer je osuđen na dve i po godine zatvora, dok je Bardal dobila kaznu od dve godine i tri meseca. Takođe, Tranmer će morati da se registruje kao seksualni prestupnik doživotno, dok će Bardal biti na listi 10 godina.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su se predatori odlučili da se sastanu sa osobom koja im je bila predstavljena kao maloletna, pokazujući potpunu nedostatak svesti o posledicama svojih dela. Srećom, njihov plan je sprečen zahvaljujući brzoj reakciji grupe za onlajn zaštitu i nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading