SAHRANIO ŽENU, DVE GODINE TUGOVAO ZA NJOM, PA JE UGLEDAO NA TV-U! Muškarac ostao u šoku nakon što je saznao da ga žena traži!

Autor:

Svet

26.04.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saobraćajne nesreće, Mohamed je primio vest da je njegova supruga preminula od posledica nesreće, on je preuzeo telo umotano u ćebe i sahranio je u gradu gde su živeli 2014. godine.

SAHRANIO ŽENU, DVE GODINE TUGOVAO ZA NJOM,  PA JE UGLEDAO NA TV-U! Muškarac ostao u šoku nakon što je saznao da ga žena traži!

Foto: Shutterstock

Abragh Mohamed iz Azilala u Maroku doživeo je pravu dramu kada je mislio da je izgubio svoju suprugu u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina. Međutim, nakon dve godine, saznao je da je njegova supruga zapravo živa i da je greškom sahranio nepoznatu ženu umesto nje.

Nakon saobraćajne nesreće, Mohamed je primio vest da je njegova supruga preminula od posledica nesreće, on je preuzeo telo koje je bilo zamotano u ćebe i sahranio je u  gradu gde su živeli 2014. godine. Bio je duboko potresen ovom tragedijom i verovao je da je zauvek izgubio svoju voljenu suprugu.

Međutim, dve godine kasnije, Mohamedovi prijatelji su gledali TV šou "Al Mokhtafun" (Nestali) koji ujedinjuje 'izgubljene' porodice. Tada sz videli Mohamedovu suprugu,  koja je tvrdila da je izgubila kontakt sa suprugom pre dve godine, što je bilo u vreme nesreće. Ovo otkriće je šokiralo Mohameda i pokrenulo lavinu događaja.

Mohamed je saznao da je sahranio nepoznatu ženu umesto svoje supruge i da je ona zapravo živa.

- Nisam znao da smo sahranili drugu ženu i da je moja supruga još uvek živa -  izjavio je Mohamed, ne mogavši da veruje u ovaj neobični obrt sudbine.

Nije objašnjeno gde je žena bila u periodu od nesreće do prijavljivanja u emisiju.


Priča je brzo postala predmet velike pažnje na društvenim mrežama u Maroku, gde su korisnici spekulisali o mogućim scenarijima koji bi mogli objasniti ovaj čudan događaj. Pominjane su teorije o mogućem gubitku pamćenja Mohamedove supruge, kao i o medicinskoj ili administrativnoj grešci koja je dovela do ovog nesporazuma.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti i postao je predmet brojnih spekulacija i rasprava. Mohamed je prošao kroz neverovatno iskustvo, suočavajući se sa gubitkom supruge i potom neočekivanim otkrićem da je ona zapravo živa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading