UŽAS U NEMAČKOJ! Pronađeno telo i bake otete bebe! UBIJENA JOJ I MAJKA, OD PRIČE PODILAZI JEZA!

Autor:

Svet

20.03.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba Mia je pronađena 13. marta kod jednog para, koji je u međuvremenu uhapšen zbog otmice i sumnje da su ubili Margaretu, a verovatno i Marinu.

UŽAS U NEMAČKOJ! Pronađeno telo i bake otete bebe! UBIJENA JOJ I MAJKA, OD PRIČE PODILAZI JEZA!

Foto: twitter.com

Nemačka policija je danima tragala za Marinom S. (51) državljankom Ukrajine, koja je misteriozno nestala početkom marta. Nažalost, potraga je završena tragično kada su policijski ronioci pronašli beživotno telo žene u ribarskom jezeru u blizini Bad Mingolšajma.


Prema prvim informacijama, postoji sumnja da su ljudi koji su oteli i ubili Marinu S. takođe ubili njenu ćerku Margaretu (27) i oteli njenu unuku Miju, koja ima samo pet nedelja. Prema trenutnoj istrazi, pretpostavlja se da je Marina S. umrla od nasilnog ponašanja, a ne davljenja u jezeru. Međutim, rezultat obdukcije još uvek nije dostupan.


Beba Mia je pronađena 13. marta kod jednog para, koji je u međuvremenu uhapšen zbog otmice i sumnje da su ubili Margaretu, a verovatno i Marinu. Ovaj slučaj je posebno šokantan jer je beba Mia pronađena u dobrom stanju, iako je prošla kroz traumatično iskustvo.

Republika

Foto: twitter.com

Margarita S. i mala Mija

 


Policija je odmah krenula u potragu za malom Mijom i Marinom nakon što je pronađeno beživotno telo Margaretu. DNK analizom je utvrđeno da je reč o otetoj devojčici, pružajući konačno olakšanje nakon svih strahovanja.


Marina i Margareta su pre četiri meseca stigle u Nemačku iz Slovačke, gde su boravile u izbegličkom kampu. Njihov trag vodi do restorana gde su viđene sa ženom koju su upoznale preko interneta. Ova žena im je navodno ponudila pomoć oko nemačkih papira, što je dovelo do tragičnog ishoda.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading