EKSPLODIRALA BOMBA NA AUTO-PLACU! Stigle velike policijske snage!

Autor:

Svet

27.04.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izvršila uviđaj i pokrenuta je hitna istraga

EKSPLODIRALA BOMBA NA AUTO-PLACU! Stigle velike policijske snage!

Foto: youtube.com/the telegraph

Izraelska policija je saopštila da je večeras došlo do eksplozije bombe na auto-placu u gradu Rišon Lecion, nedaleko od Tel Aviva. Srećom, nije bilo povređenih u ovom incidentu.

U eksploziji su oštećena tri vozila na auto-placu. Važno je napomenuti da se ova eksplozija dogodila u trenutku kada je auto-plac bio zatvoren, što je srećom doprinelo tome da niko nije bio životno ugrožen, prenosi Tanjug.

Policija je odmah reagovala i na licu mesta locirala ostatke eksploziva. Izvršen je uviđaj kako bi se ispitale okolnosti ovog incidenta i utvrdila njegova pozadina.

Detaljna istraga će biti sprovedena kako bi se otkrilo šta je dovelo do ove eksplozije i da li postoji mogućnost da je neko namerno postavio bombu na auto-placu.

Novi snimak Hamasa - otet Amerikanac jevrejskog porekla

Podsetimo, palestinski militantni pokret Hamas objavio je nedavno snimak na kojem se vidi Herš Goldberg-Polin, Amerikanac izraelskog porekla koji je zarobljen tokom Hamasovog napada na Izrael 7. oktobra i odveden u Gazu.

Kratak snimak bez datuma pokazuje da 23-godišnjaku nedostaje potkolenica, ali da inače deluje zdravo. 

U video poruci on je rekao da je zadobio ozbiljne povrede tokom napada 7. oktobra nakon što je pokušao da svoje telo koristi kao štit da zaštiti sebe i druge uplašene civile, prenosi Rojters.

Njegova majka Rejčel Goldberg-Polin vodi kampanju za oslobađanje svog sina, koji je otet na muzičkom festivalu Nova i jedan je od 133 izraelska taoca koji su još u zarobljeništvu nakon što je više od 100 oslobođeno prošle godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading