ADMIRALBET ABA LIGA ZAPRETILA VEČITIMA: Evo šta su poručili iz regionalnog takmičenja!

Autor:

Sport

11.05.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Policija će biti svuda uz sudje'' - poručuju iz ABA lige.

ADMIRALBET ABA LIGA ZAPRETILA VEČITIMA: Evo šta su poručili iz regionalnog takmičenja!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kako se bliži početak finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige  između Crvene zvezde i Partizana, interesovanje javnosti sve više raste, ali i tenzije su sve veće, pogotovu prema sudijama.

Prema informacijama koju je preneo Meridian Sport  AdmiralBet ABA liga je zatražila od večitih da arbitri koji budu delegirani za tri, četiri ili pet mečeva finala plej-ofa moraju da imaju konstantnu policijsku pratnju.

- To podrazumeva da sudije sve vreme budu pod zaštitom, što znači da će policija biti uz njih od hotela do dvorane, zatim u samoj dvorani (na putu do svlačionice, ispred svlačionice, na putu do terena i nazad), a onda i na putu od dvorane do hotela - navodi pomenuti izvor.

Finalna serija plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana oduvek je bila jedan od najznačajnijih događaja u regionalnoj košarci. Ove dve ekipe imaju dugu i bogatu istoriju rivalstva, a utakmice između njih uvek privlače pažnju velikog broja navijača. Stoga je očekivano da će interesovanje za ovogodišnju finalnu seriju biti izuzetno veliko, a odluka o policijskoj pratnji za sudije samo dodatno podiže tenziju i intrigantnost ovog sportskog nadmetanja.

Crno-beli brane titulu regionalnog takmičenja koju su prošle godine osvojili nakon deset godina čekanja. Crveno-beli će imati sigurno dodatnu motivaciju pred ovaj okršaj, kako bi vratili pehar ABA lige u svoje vitrine. Podsetimo, tim sa Malog Kalemegdana je već osvojio jedan trofej ove sezone, Kup Radivoj Korać, dok je Partizan još uvek bez trofeja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading