ISPLIVAO STRAHOVIT SNIMAK KADA OTAC BACA BEBU U KONTEJNER! Beba navodno rođena mrtva! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.05.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fetus je konačno lociran na deponiji u petak i očekuje se da će biti pregledan u ponedeljak.

ISPLIVAO STRAHOVIT SNIMAK KADA OTAC BACA BEBU U KONTEJNER! Beba navodno rođena mrtva! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Grčki mediji su objavili snimak na kojem se vidi trenutak kada je otac bacio novorođenče u kontejner u gradu Vravrona. Na snimku se vidi muškarac iz Nepala kako drži dve kese u levoj ruci, a u jednoj od njih je beba. Potom se vidi kako hoda kroz hodnik, izlazi napolje i baca kese u kontejner.

Policija je ubrzo locirala roditelje, a otac je priznao da je bacio bebu u smeće. Međutim, tvrdi da nije ubio dete već da je beba bila mrtvorođena pre vremena.

Žena je otišla u bolnicu zbog krvarenja, gde su joj rekli da je bila trudna, ali nisu mogli da utvrde da li je došlo do pobačaja ili normalnog porođaja. Policija je potom pozvana da istraži hotelsku sobu u kojoj je par boravio, gde su pronađeni tragovi krvi na klozetskoj šolji, čaršavima i drugim mestima.

Fetus je konačno lociran na deponiji u petak i očekuje se da će biti pregledan u ponedeljak.

Podsećamo, „bogati“ par - Konstans Marten (36) i Mark Gordon (49) optuženi su za ubistvo iz nehata svoje tek rođene ćerke. Oni su, po rođenju deteta, bili u bekstvu jer su se plašili da će im ono biti oduzeto, budući da im je socijalna služba prethodno oduzela četvoro dece.

Živeli su u nehumanim uslovima. Putovali su automobilom i taksijem širom Engleske, ali nikada nisu potražili pomoć nadležnih pre ili posle rođenja devojčice.

"Dok su putovali, novorođenče je bilo sakrivenog ispod kaputa svoje majke, a kasnije je držano u kesi iz prodavnice", navedeno je na sudu.

Ona i Gordon su postavili kamp na Saut Daunsu bez odgovarajuće odeće, opreme ili hrane, što znači da beba „nikada nije imala šanse da preživi“.

- Kada je beba preminula, telo su ostavili u otključanoj šupi, u vreći za kupovinu prekrivenom đubretom, kao da je otpad - rekao je na sudu tužilac Tom Litl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading