UŽAS! Majka udavila bebu u kadi! SLIKALA MRTVO DETE DOK PLUTA U VODI!

Autor:

Svet

11.03.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je pokušala da optuži jednu dečiju bolnicu za smrt deteta, tako što je izmislila priču o navodnoj bolesti, hospitalizovanju, i na samom kraju, njegovom nestanku.

UŽAS! Majka udavila bebu u kadi! SLIKALA MRTVO DETE DOK PLUTA U VODI!

Foto: shutterstock

Majka sedmomesečnog deteta Esperanze Rej Harding (20) iz Minesote, šokirala je javnost priznanjem da je udavila svoje dete u hotelu u Blumingtonu.

Esperanze je priznala da je udavila bebu zbog njenog plakanja dok se ona kupala, što je dovelo do šokantnog zločina.

Ona je čak pokušala da zataška ovaj zločin, izmišljajući priču o navodnoj bolesti deteta, hospitalizaciji i na kraju, njegovom nestanku. Međutim, policija je uspela da otkrije pravu istinu.

Policija nije pronašla telo dečaka, dok je osumnjičena na kraju priznala da je leš bacila u kontejner, kako bi ga se rešila.

Pre toga, Esperanze Rej Harding je pokušala da optuži jednu dečiju bolnicu za smrt deteta, tako što je izmislila priču o navodnoj bolesti, hospitalizovanju, i na samom kraju, njegovom nestanku.

Tokom dugog policijskog ispitivanja, ona je ipak priznala, kako je njeno dete umrlo u hotelu, 28. februara. Objasnila je kako je umirila uplakanu bebu, a zatim je udavila u kadi.

Leš je, prema tvrdnjama, umotala u ćebe, spakovala u ranac i bacila u kantu za đubre.


U mobilnom telefonu osumnjičene pronađena je uznemirujuća fotografija deteta koje mrtvo lebdi u kadi, kao i tekstualna poruka upućena njenom dečku Edvinu. Ovo su samo neki od dokaza koji će biti korišćeni na suđenju.

Esperanze se suočava sa ozbiljnim optužbama za ubistvo drugog stepena, a ukoliko bude proglašena krivom, preti joj zatvorska kazna u trajanju do 40 godina. Njen dečko, Edvin, takođe je optužen za saučesništvo u ovom zločinu, i nalazi se u pritvoru uz određenu kauciju od 1.000.000 dolara.

- Učiniću nešto loše, molim te, odgovori mi. On neće još dugo biti sa nama - pisalo je žena svom dečku.

Kada je mladić došao na mesto zločina, pokušali su da reanimiraju dečaka, ali bezuspešno. Obećao joj je da će pasti zajedno ako se išta bude saznalo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading