MAMA IZ PAKLA ZAMALO UBILA ĆERKU! Krišom drobila detetu SEDATIVE u sok, dok je ležalo u bolnici!

Autor:

Hronika

10.03.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

MAMA IZ PAKLA ZAMALO UBILA ĆERKU! Krišom drobila detetu SEDATIVE u sok, dok je ležalo u bolnici!

Foto: Shutterstock

Dana 10.3.2023. godine u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, saslušana je M.R. (rođena 1981 godine) zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od 29.02.2024. godine do 08.03.2024. godine izvršila krivično delo Nasilje u porodici iz odredbe člana 194 stav 3 Krivičnog zakonika, na taj način što je svojoj kćerci, maloletnoj oštećenoj, dok se, u njenoj pratnji, nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete "dr Vukan Čupić", bez znanja i saglasnosti lekara, različite vrste sedativa rastvarala u soku i davala joj da pije, usled čega se kod maloletne oštećene u krvi nalazila potencijalno letalna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Podsetimo, incident koji se dogodio u Vlasotincu 20. februara izazvao je veliku pažnju javnosti, nakon što je bivši vanbračni suprug Miljane Stojanović pretukao njihovu sedmogodišnju ćerku. Nakon što je bivši suprug fizički napao dete, majka Miljana odlučila je da progovori o ovom slučaju kako bi ohrabrila druge žene da ne trpe nasilje.

Miljana Stojanović je ispričala da se napad dogodio kada je njen bivši suprug došao da provede vreme sa njihovom ćerkom. Nakon što je došlo do verbalnog sukoba, bivši suprug je fizički napao dete.

- To se desilo 20. februara oko 19 sati. On je došao iz sela do Vlasotinca da je vidi, da provede vreme sa njom. Posle toga nije dozvolio da krenemo kući, počeo je da joj govori da je bezobrazna, a zatim je udario prvo u predelu glave otvorenom šakom, desnom rukom, a zatim je polomio moj telefon jer sam rekla da ću ga prijaviti policiji. A onda je krenuo za nama, sustigao nas u ulici, mene je odgurnuo, ćerku je udarao rukama, polomio joj naočare i iščupao kosu, izdigao je i od zemlje - priča za Jugmediu Miljana.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lol

10.03.2024 14:56

Znači majka koju je tukao muž u Vlasotincu i tukao i ćerku, sada se sa ćerkom našla u bolnici u Beogradu i kljukala je sedativima. Ludi roditelji potpuno.