U ISTOM DANU IZGUBILA MAJKU I SESTRU U STRAVIČNOJ NESREĆI U NIŠU! Poznato stanje devojke nakon višečasovne operacije!

Autor:

Hronika

10.03.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kada je vozilo "Citroen" iz još neutvrđenih razloga sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok.

U ISTOM DANU IZGUBILA MAJKU I SESTRU U STRAVIČNOJ NESREĆI U NIŠU! Poznato stanje devojke nakon višečasovne operacije!

Foto: RINA

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Nišu, život su izgubile majka i ćerka V.Š. (22), dok je druga ćerka L.A. (24) i otac u stabilnom stanju. Devojka L.A. preživela je tešku operaciju i trenutno je svesna i komunikativna.

Nesreća se dogodila kada je vozilo "Citroen" iz još neutvrđenih razloga sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok, na starom putu Niš - Prosek, nedaleko od Konjičkog kluba. Na licu mesta majka je izgubila život, dok je ćerka V.Š. podlegla povredama u operacionoj sali.

Prve fotografije sa mesta nesreće su pokazale vozilo prevrnuto na bok, s velikim oštećenjima na prednjem delu. Ekipa hitne pomoći i vatrogasci bili su brzo na mestu događaja kako bi pružili pomoć povređenima.

Podsetimo, u  teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Konjičkog kluba na starom putu Niš - Prosek, dve osobe su izgubile život, dok su dve povređene. Jedna od njih je L.A. (24), koja je i dalje životno ugrožena. Njena majka je nažalost stradala na licu mesta, dok je sestra V.Š. (22) preminula u operacionoj sali nakon nesreće.

Kako saznajemo, L.A. je pretrpela teške povrede bubrega u ovoj tragičnoj nesreći. Njeno stanje se i dalje smatra životno ugroženim, dok je njihov otac zadobio povrede i u procesu je oporavka. Ova nesreća je ostavila dubok trag na porodicu i zajednicu, ostavljajući ih u šoku i tuzi.

Vozilo "citroen" sletelo je sa kolovoza i prevrnulo se na bok iz još neutvrđenih razloga, što je dovelo do tragičnih posledica. Hitna pomoć je odmah reagovala i četiri osobe su prebačene u niški Univerzitetski klinički centar. Na licu mesta je nažalost konstatovana smrt jedne osobe, dok su ekipe hitne pomoći i vatrogasci pružili neophodnu pomoć povređenima.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading