DRAKONSKA KAZNA: Delije u čudu - sportski direktor Crvene zvezde izbačen na godinu dana iz sporta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne...

DRAKONSKA KAZNA: Delije u čudu - sportski direktor Crvene zvezde izbačen na godinu dana iz sporta!

Foto: Starsport

Delije

Rukometna utakmica u Leskovcu između domaće Dubočice i Crvene zvezde koja je odigrana u okviru plej-aut faze superligaškog karavana, imala je neslavni kraj.

Naime, pri rezultatu 25:22 u korist leskovačkog kluba, nakon oštrog prekršaja nad pivotmenom Zvezde Andrejevićem, došlo je do koškanja na terenu, ali i na klupi, a došlo je i do verbalnog sukoba klupe crveno-belih sa okupljenom publikom.

Usled svega navedenog sportski direktor crveno-belih Ognjen Kajganić, izrevoltiran i spornim odlukama sudijskog para Mošorinski-Pandžić, doneo je odluku da rukometaši Crvene zvezde napuste teren i ne završe navedeni meč. 

Na osnovu odluke direktora takmičenja Dejana Milenkvića, sportski direktor Rukometnog kluba Crvena zvezda Ognjen Kajganić kažnjen je zabranom rada u rukometnom sportu u vremenskom trajanju od godinu dana. Istovremeno, trener Nedeljko Matić je suspendovan na 15 dana, dok su rukometaši Miloš Bujišić i Dušan Andrejević kažnjeni zabranom igranja na jednom meču.

Foto: Starsport

Detalj sa rukometnog Večitog derbija

 

Takođe, treba napomenuti da je klub kažnjem i sa 350.000 dinara, a nezavršena utakmica je registrovana rezultatom 100 u korist leskovačkog kluba.

Međutim, tu nije kraj muka Crvene zvezde, s obzirom da im preti i gubitak određenog broja bodova.

Treba podsetiti da RK Crvena zvezda već godinama unazad ne uspeva d se probije u vrh srpskog rukometa. Godine tavorenja nastavljene su i u aktuelnoj sezoni, a klub se nalazi u plej-aut zoni u kojoj zauzima drugu poziciju sa skorom od 12 pobeda, jednog remija i četiri poraza i u ovom momentu ne moraj uda brinu za ostanak u elitnom rangu srpskog klupskog rukometa.

trofejni post Crvene zvezde traje punih sedam godina, uz napomenu da crveno-beli punih 16 godina nisu uspeli da stignu do šampionske titule.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading