U NESREĆI KOD VLADIČINOG HANA POVREĐENA CELA PORODICA! Oglasio se lekar iz vranjske bolnice!

Autor:

Hronika

26.04.2024

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći su učestvovala dva automobila i kombi.

U NESREĆI KOD VLADIČINOG HANA POVREĐENA CELA PORODICA! Oglasio se lekar iz vranjske bolnice!

Foto: Pxfuel, Wikimedia/Srđan Popović

Danas nešto posle podneva, na auto putu kod Vladičinog Hana, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila - dva automobila i jedno kombi vozilo. U ovoj nezgodi povređena je četvoročlana porodica koja se nalazila u jednom od automobila.

Dr Ljubiša Stojiljković, načelnik Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, izjavio je za RTV Vranje da su na prvom pregledu ustanovljene lakše telesne povrede kod svih članova porodice, ali da je nastavljena dijagnostika kako bi se utvrdio tačan stepen povreda.


Nakon što su povređeni zbrinuti na licu mesta, hitna medicinska ekipa ih je prevezla u obližnju bolnicu radi dalje dijagnostike i lečenja. Ova saobraćajna nezgoda još jednom ističe važnost brze i efikasne reakcije hitnih službi u takvim situacijama, kao i neophodnost opreza prilikom vožnje na autoputevima.

Nadležni organi su odmah izašli na teren kako bi utvrdili uzroke ove teške saobraćajne nezgode i preduzeli mere kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti. Bezbednost na putevima je od izuzetne važnosti, a ova nezgoda nas podseća da je vožnja podložna različitim rizicima koji mogu imati ozbiljne posledice.


Ovaj slučaj još jednom naglašava potrebu za poštovanjem saobraćajnih propisa i vožnje sa povećanom pažnjom, naročito na putnim pravcima gde je gustina saobraćaja veća. Nadamo se brzom oporavku povređenih, a apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i savesni kako bi se smanjio broj saobraćajnih nezgoda i povreda.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading