ONA JE MAJKA DVADESETORO DECE I IMA TELO BOGINJE: Tvrdi da je CAKA u ovome, svi se pitaju KAKO?

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

26.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova žena je mnogima inspiracija.

ONA JE MAJKA DVADESETORO DECE I IMA TELO BOGINJE: Tvrdi da je CAKA u ovome, svi se pitaju KAKO?

Foto: instagram/lyettereback

Rebeka Lajet (44) sa Floride može da se pohvali neverovatnom životnom pričom - do svoje 40. godine rodila je 16 dece. Sa suprugom Dejvidom Rebekom (49), Lajet vodi veoma dinamičan život pun izazova i radosti.

Rebeka je rodila svoju prvu bebu, Dejli Kej, kada je imala samo 21. godinu, a onda je shvatila da je to baš njen životni poziv. 

Nakon svoje biološke dece, usvojila je još četvoro dece, što njihovu porodicu čini veoma raznolikom i punom ljubavi.

 

 

Ova majka je odlučila da se deci posveti u potpunosti, toliko da ona školuje svoju decu od kuće, a vodi ih čak na 88 različitih sportskih aktivnosti svake nedelje. 

Ono što svi mogu odmah na prvu da primete jeste da su njena deca veoma angažovana što se tiče samog domaćistva, te je uvek sve čisto i uredno. 

 

 

U ovoj porodici svako dete ima svoje zadatke i obaveze. Starija deca pripremaju obroke za celu porodicu, peru i peglaju veš, dok mlađa deca rade druge kućne poslove poput čišćenja. Pored toga, deca volontiraju u dobrotvornoj organizaciji svojih roditelja, čime se razvija njihova svest o važnosti pomaganja drugima.

Ono što Rebeka ističe jeste to da uvek imaju vremena za izlete, filmske večeri, i da se svakom detetu isto posvećuje. Iako se mnoge majke pitaju kako uspela sve to da drži pod kontrolom, ona je odgovorila da bez pomoći nikada ne bi mogla ovako dobro da bude organizovana. 

 

 

- Posle prvog deteta sam znala da želim biti majka. Svakoj ženi je to urođeno, ili makar većini. Ništa mi nije teško kada nas na kraju dana vidim sve zajedno na jednom mestu - rekla je Rebeka. 

Nakon toliko trudnoća, svi komentarišu da je njeno telo i dalje savršeno, ipak tu zaslugu pridaje konstantnoj aktivnosti, ali i vremenu za sebe. 

- I dalje imam svoje rituale, svoju noćnu rutinu koju nikada ne preskačem. Gledam da se cela porodica hrani što zdravije, tako da mislim da je tu ključ svega - rekla je za kraj.

Ova žena je primer da je najvažnije naći u životu ono što istinski volimo, te nam tada ništa ne pada teško. Istakla je da se najviše raduje starosti, i da jedva čeka da joj kuća bude puna unučića.


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading