MAJKA SE PORODILA NA WC ŠOLJI I SVE TO SNIMILA: Mislila je da ne počinje POROĐAJ, a onda je usledila scena kao iz FILMA (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

26.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo sve, samo ne uobičajan porođaj.

MAJKA SE PORODILA NA WC ŠOLJI I SVE TO SNIMILA: Mislila je da ne počinje POROĐAJ, a onda je usledila scena kao iz FILMA (VIDEO)

Foto: TIKTOK/PRINTSCREEN/arielctyson

Mama koja je po zanimanju influenserka, postala je tema broj jedan na svim mrežama, kada je objavila video na kojem se vidi njen porođaj. I ne, to nije uobičajan prođaj, već je bio na wc šolji. 

- Uspela sam da uhvatim svoju bebu posle 50-minutnog porođaja. Naravno ništa bez muža - rekla je Arijel.

 

Zašto se nije porodila u bolnici?

- Sve je počelo u 02:30 sati posle ponoći. Osećala sam da mi je pukao vodenjak, a kada sam videla da nije, mislila sam da pozvonila "velika nužda", kada sam shvatila da ni to nije, jasno je bilo da su trudovi počeli - rekla je Arijel. 

Muža nije želela odmah da budi jer zna koliko je vremena potrebno i da sam porođaj ne počinje odmah. Ono što je zanimljivo jeste to da je ovo njihov peti porođaj kod kuće i sedmo dete. 

 

@arielctyson Talk about the biggest shock of my life! Pregnant to delivering my own baby, to finding out it was our first girl. #arielctyson #arielandmichael #baby #laboranddelivery #pregnancy #mom #reaction #momdad #birth #parents #fyp ♬ original sound - çhań.

- Dali smo sve od sebe da se obrazujemo, a imali smo i slučajni porođaj kod kuće, tako da nam ništa nije nepoznato. Ovako se svi najbolje osećamo - objasnila je Arijel. 

Svi se pitaju zašto se porodila baš na WC šolji?

- Ljudi moraju da shvate da ležanje tokom porođaja nije najbolji i najprirodniji položaj. Žena treba da zauzme mesto koje baš njoj odgovara. Sada sam odabrala da to bude WC šolja i ne vidim ništa loše tu - rekla je. 

Komentari su bili raznovrsni, dok su joj se neki divili, ostali su ostali zgranuti. 

- Ženo, ja sam trudna prvi put, sada se bojim da odem na veliku nuždu - glasio je jedan od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading