NAKON POROĐAJA DESIO SE PREOKRET: Bebu ni mama više ne može da prepozna, tvrdi da nije KRIVA zbog ovoga (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se značajno promenio, i dalje je presladak.

NAKON POROĐAJA DESIO SE PREOKRET: Bebu ni mama više ne može da prepozna, tvrdi da nije KRIVA zbog ovoga (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/elliemmmmmm

Eli Mamalis je rodila dečaka, ali stvari su se ubrzo promenile. Ova 28-godišnjakinja je imala normalnu trudnoću i čak joj je na jednom od pregleda rečeno da je kilaža njene bebe nešto ispod proseka za njegov rast. Mama je sina Dakrea rodila u septembru 2023. godine, ali posle šest meseci on teško oblači i odeću namenjenu dvogodišnjaku.

Kada se rodio, bio je normalne kilaže i imao je 3,3 kilograma. Sada, beba je stara šest meseci i teška je neverovatnih 10,5 kilograma. 

- On nosi odeću od 18 do 24 meseca, a čak i tada teško oblači nešto od nje. On je u pelenama veličine šest, što je i najveća veličina u kojoj se pelene prave. Dečaka sam dojila i upravo je počeo da jede čvrstu hranu. Ne jede dovoljno da bih rekla da je to razlog njegove kilaže - rekla je mama dečaka.

Foto: TikTok/elliemmmmmm

Mama Eli sa bebom

Ona se osvrnula na svoju trudnoću, i Eli kaže da nije imala pojma da će on biti velika beba. Dok je bio beba lekari su tvrdili da je normalne i prosečne kilaže, piše "Miror".

- Moja cela trudnoća je bila normalna i on je imao prosečnu kilažu na svim našim testovima. Trudnoća je bila prilično laka i zaista je tako i prošla. Na jednom od naših pregleda rekli su da je ispod proseka, tako da nikada ne bih predvidela da će tako brzo po rođenju da postane ovako veliki - tvrdi mama Eli i objašnjava:

- Dakre je najslađa i najsrećnija beba. Već ima svoju ličnost. Voli da se mazi i ljubi i voli da gleda sve što njegov stariji brat radi. Uvek se kikoće svom bratu ili kada se igramo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading