NAJVEĆE IZNENAĐENJE KUPA FS JABLANIČKOG OKRUGA: Ekipa Derbi 2016 Vlase sanja velike snove ove sezone!

Autor:

Sport

07.05.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, svaka čast i srećno u nastavku na oba fronta!

NAJVEĆE IZNENAĐENJE KUPA FS JABLANIČKOG OKRUGA: Ekipa Derbi 2016 Vlase sanja velike snove ove sezone!

Foto: FK Derbi 2016 Vlase

Borba za pehar u Kup takmičenju širom sveta zna da donese velika iznenađenja, gotovo da ne postoji fudbalski "fanatik" koji ne navija za niželigaša, pogotovo protiv rivala iz većih rangova. 

Republika

Kup FS Jablaničkog okruga za sezonu 23/24 igra se po specifičnom sistemu, prošle nedelje odigrani su mečevi četvrtfinala i nakon njih plasman u polufinale izborila su četiri kluba. Na 90 minuta od borbe za pehar su fudbalski klubovi Derbi 2016, Pusta Reka, Bobište i Radan iz Lebana. 

Ekipa Derbija je ove sezone nadmašila sva očekivanja u kupu fudbalskog saveza Jablaničkog okruga izbacivši tri favorizovana protivnika iz većeg ranga takmičenja, a u sredu 8. maja od 17 časova zakazala je duel sa zonašem, Radanom iz Lebana, pobednik tog susreta izboriće plasman u finale.

Ekipa Derbija je redom iz Kupa izbacila Milanovo (5:2), Radnički 1955 (Pertate) (4:0), OFK Pomoravlje (Manojlovce) (3:0), SU Donju Lomnicu (3:2) i Vučje (3:2). 

Republika

Foto: FK Derbi 2016 Vlase

Kolektiv FK Derbi 2016 Vlase

Fudbalski klub Derbi se takmiči u okviru Međuopštinske jablaničke lige gde se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa jednim bodom zaostatka za liderom. Prva dva mesta vodi u viši rang takmičenja, trećeplasirani sastav u ligi zaostaje pet bodova u odnosu na prvi klub iznad njega. 

Derbi 2016 trenutno se nalazi u seriji od 24 utakmice bez poraza u svim takmičenjima, veliku zahvalnost klub duguje mnogobrojnim navijačima koji dolaze da bodre svoje igrače. 

Iz kluba su svoje igrače opisali na jako specifičan način:

- Okosnicu tima čine igrači iz našeg i iz susedna dva sela, a tu su i momci koji dolaze sa strane i ostavljaju srce na teren, Miloš Jovanović najbolji je strelac ekipe, Marko Stamenković - general na terenu koji je već 7 godina u klubu, Predrag Stanković - sve što drugi prekinu on poveže, atomski mrav - Aleksandar Vasić, Milan Ranđelović - grejder u odbrani s punim rezervoarom, Luka Stamenković - radilica na terenu uz obe aut linije, kao i golmani Ivan Cvetković i Stefan Draganić gospodari u svom šesneastercu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading