POGINUO GORAN MAUNAGA U STRAVIČNOM UDESU KOD PALA! Uhapšen vozač audija - povređeno i dvoje dece!

Autor:

Hronika

10.03.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo izvršili su uviđaj na mestu nesreće.

POGINUO GORAN MAUNAGA U STRAVIČNOM UDESU KOD PALA! Uhapšen vozač audija - povređeno i dvoje dece!

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

Juče, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Donjoj Ljubogošti kod Pala, izgubljen je život Gorana Maunage (65), dugogodišnjeg novinara "Nezavisnih novina", "Glasa Srpske", i agencije Srna. Osim Maunage, četiri osobe su teško povređene, među kojima su i dvoje dece, potvrđeno je izvornim izvorima.

Miloš A. je uhapšen pod sumnjom da je izazvao ovu tragičnu nesreću, kojoj se stavlja na teret krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom.

Nesreća se dogodila juče oko 14:55 časova u Donjoj Ljubogošti. U udesu su učestvovala tri vozila: automobil "Audi A6" kojim je upravljao Miloš A., "Hjundai" u kojem je bio Maunaga, i "Golf" kojim je upravljala A. M.

Maunaga je, nažalost, podlegao teškim povredama koje je zadobio kao vozač "Hjundaia" u ovoj tragičnoj nesreći.

Povređeni su prevezeni u bolnicu "Srbija", a nakon pružene pomoći, četvoro njih je prebačeno na dalje lečenje u Federaciju BiH, budući da su federalni osiguranici.

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo izvršili su uviđaj na mestu nesreće, dok je naređena obdukcija tela stradalog vozača radi daljeg utvrđivanja okolnosti ove tragedije.

Redakcija "Nezavisnih" novina je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka dugogodišnjeg kolege, Gorana Maunage, te uputila iskreno saučešće njegovoj porodici.

Ova tragična nesreća potresa zajednicu novinara i svih koji su poznavali Gorana Maunagu, ostavljajući dubok trag žalosti i tuge.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading