OSUMNJIČENOM DROGIRANOM VOZAČU TROTINETA ODREĐEN PRITVOR: Uhapšeni HLADNOKRVNO priznao da je pokosio devojčicu na pešačkom prelazu!

Autor:

Hronika

29.04.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike otišla je na lice mesta kako bi istražila ovaj tragičan incident.

OSUMNJIČENOM DROGIRANOM VOZAČU TROTINETA ODREĐEN PRITVOR: Uhapšeni HLADNOKRVNO priznao da je pokosio devojčicu na pešačkom prelazu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 29.04.2024. godine saslušao uhapšenog L.Č. (rođen 2003. godine) zbog krivičnog dela Teška dela protiv javnog saobraćaja iz člana 297. Krivičnog zakonika koje je izvršio dana 27.04.2024. godine u naselju Batajnica, a o čijem zadržavanju je javnost već obaveštena.

Uhapšeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, da je navedenog dana upravljao električnim biciklom i da je na pešačkom prelazu udario oštećenu koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život, kao i da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci - kanabisa i amfetamina. 

Imajući u vidu da je u daljem toku postupka potrebno ispitati svedoke - očevice događaja koje okrivljeni poznaje, zbog koje činjenice postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dežurni sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Ekipa Republike otišla je na lice mesta kako bi istražila ovaj tragičan incident. Prema svedočenjima očevidaca, mladić je brzo vozio trotinet i nije usporio na pešačkom prelazu, udarivši devojčicu koja je prelazila ulicu. Devojčica je ležala na trotoaru onesvesćena, dok se osumnjičeni branio rečima da je nije video: 

- On je poznat po bahatoj vožnji, bilo je pitanje trenutka kada će nekoga povrediti. Kada ga je jedan čovek pitao je li dobro, on je rekao da jeste. Pitali su je li moguće da si je udario na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Nisam je video” Danas su bili i inspektori na licu mesta, ali ne znamo zbog čega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading