POKUŠAO DA SILUJE MALOLETNICU, PA JE KRVNIČKI IZBO! Odloženo suđenje Stojanu zbog ubistva Nevene iz Ripnja!

Autor:

Hronika

16.05.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojan je prvo rekao da je pod dejstvom vlaške magije, pa da ima psihičke probleme!

POKUŠAO DA SILUJE MALOLETNICU, PA JE KRVNIČKI IZBO! Odloženo suđenje Stojanu zbog ubistva Nevene iz Ripnja!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Ubica i žrtva

U Višem sudu u Beogradu danas je za 25. jun odloženo suđenje Stojanu Iliću optuženom da je 10. aprila prošle godine u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice. 

Suđenje je odloženo zbog izostanka dva veštaka psihijatra i psihologa, koji su sudu dostavili opravdanje. 

Ilić je na prethodnim ročištima priznao da je ubio tinejdžerku, tvrdeći da ima psihotične probleme i da mu se u trenutku ubistva zacrnelo pred očima, te da ne zna kako ju je ubio. 

Više javno tužilaštvo u Beogradu Ilića tereti za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Ilić  10. aprila oko 14.30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Ilić je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja. 

Kada je ona izašla iz vozila Ilić je počeo da je vuče i skida joj odeću, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku. Nakon toga je izašao iz kuće i napustio lice mesta svojim vozilom.
Ubrzo nakon toga je uhapšen.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading