KOSTA JE NJEGA ZVERSKI RANIO: Miljana i Vladimir Kecmanović se peru na sve načine, sada se foliraju da im je stalo do roditelja žrtava!

Autor:

Hronika

31.05.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud je usvojio da kao dokaze ceni ono što je Vladimir Popović, punomoćnik porodice Dimitijević predložio.

KOSTA JE NJEGA ZVERSKI RANIO: Miljana i Vladimir Kecmanović se peru na sve načine, sada se foliraju da im je stalo do roditelja žrtava!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva, Facebook

U Višem sudu u Beogradu održan je nastavak pripremnog ročišta po tužbi ranjenog dečaka J.D. protiv Koste Kecmanovića, njegovog oca Vladimira i majke Miljane Kecmanović i OŠ" Vladislav Ribnikar u kojoj je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi u kojoj je Kosta ubio devet učenika i čuvara te škole i ranio pet učenika i nastavnicu istorije.

Pripremno ročište je danas zaključeno i za 20. septembar je zakazan početak suđenja.  Sudija je zakazala saslušanja roditelja ranjenog maloletnika majke Budimke i oca Nebojše Dimitrijevića.

Naloženo je da se na suđenju vrši uvid u spise parnica protiv tuženih, a koje su počele pre ove, tako da će se iskazi nastavnika i bivše direktorke samo čitati. 

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Iz krivičnog postupka će se uzeti iskazi Vladimira i Miljane Kecmanović jer je sud prihvatio predlog njihovog zastupnika Marine Ivelje koja je kazala da roditelji zločinca ne žele da povređuju roditelje izjavljujći da su svog sina brižljivo i pažljivo vaspitavali.

Sud je usvojio da kao dokaze ceni ono što je Vladimir Popović, punomoćnik porodice Dimitijević predložio. 

Naloženo je veštačenje maloletnog J.D. od strane komisije veštaka ortopeda, traumatologa i neuropsihijatra na okolnosti umanjenja opšte životne sposobnosti i pretrpljenog bola, straha i patnje.

Takođe je predloženo veštačenje Koste Kecmanovića na okolnost da li je tog dana bio sposoban za rasuđivanje.

Do otvaranja glavne rasprave sud će službenim putem da  pribavi izveštaj Centra za socijalni rad na okolnosti o odnosima u porodici, odnosno da li je reč o problematičnoj porodici kao i zdravstveni karton Kecmanovića iz Doma zdravlja i sa klinike na kojoj je smešten od masakra.

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Miljana i Vladimir Kecmanović odbili da svedoče

Ivelja je kao i juče u parnici roditelja ubijene dece i čuvara škole, izrazila sumnju da škola nije radila na prevenciji nasilja te je priložila peticiju iz maja 22..

Navela ja i da je upravi škole bilo poznato da je psihičko zdravlje učenika bilo narušeno nakon korone.

- Testirali su kao uzorak 21 učenika i utvrđeno je da su u suicidne misli, depresija i drugi oblici psihičkih problema 10 posto više prisutni u Ribnikaru među učenicima nego što je to bilo u periodu pre korone - zaključila je Ivelja.

Ona je istakla da se škola oglušila o uputstvo tadašnjeg ministra prosvete Branka Ružića da se ukine dežurstvo đaka.

- Možda bi nastavnik sprečio masakr da je on bio na mestu dežurnih učenica - kazala je Ivelja.

Zastupnica škole je osporila sve ove navode punomoćnika Kecmanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tanja

31.05.2024 13:27

Vaspitali su i stvorili najmlađeg masovnog ubicu na svetu. Ponašaju se i dalje identično ko i najmlađi masovni ubica na svetu. Nema ih na sahranama,pomenima,da čuju bol....njihov najmlađi masovni ubica na svetu oružjem od kuće donetim u školu na času decu i čika Dragana nam je poubijao. Oni su ga vaspitali, njihovo je oružje... Sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu sipala domestos drugarima.... Roditelji najmlađeg masovnog ubice prete novinarima,školi... Letos je na more krenula... Renovira stan... Gleda po svaku cenu da pobegne što pre u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 25 16
Sasa

01.06.2024 17:51

@Tanja - E ne kaki više...

Odgovori 9 15
Joja

05.06.2024 17:54

@Sasa - Ati nastavi da jedes.

Imenik

03.06.2024 19:25

@Tanja - Klasicni psihopata, kad je tako boli uvo. Tanja cim se vi pojavite, insekti se prevrcu na ledja, nemaju sta da kazu pa vredjaju.