OMILJENI VETERINAR IZ BANATSKOG SOKOLCA PREMINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Najnoviji detalji udesa u kom su stradale DVE OSOBE!

Autor:

Hronika

16.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima komšija stradalog veterinara, on je bio omiljen svim vlasnicima kućnih ljubimaca, ali i svojim komšijama.

OMILJENI VETERINAR IZ BANATSKOG SOKOLCA PREMINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Najnoviji detalji udesa u kom su stradale DVE OSOBE!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Nebojša Mandić, printscreen/Google Maps

Kod Banatskog Sokolca sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su stradale dve osobe, a kako saznaje Kurir, jedna od njih je omiljeni veterinar iz ovog mesta, Jovica T.

Vozilo u kom su se nalazili poginuli veterinar i još jedan muškarac, prema prvim informacijama, izletelo je sa sporednog na glavni put i na njih je naletelo vozilo koje se kretalo svojom trakom.

- Oni su izleteli na put sa pravom prvensta prolaza i tako je na njih naletelo drugo vozilo. Njihova tela poslata su na obdukciju i čekaju se analize krvi, a i vozilo u kom su bili stradali je poslato na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je bilo ispravno i koji je eventualni razlog što su izleteli na put - kaže izvor Kurira.

Prema rečima komšija stradalog veterinara, on je bio omiljen svim vlasnicima kućnih ljubimaca, ali i svojim komšijama.

- Jovica je bio sjajan čovek, uvek je bio spreman da pomogne, šta god da nam je trebalo. Strašno je ovo što mu se desilo - kaže nam komšinica i dodaje:

- Sinoć je bilo puno automobila ispred njihove kuće, došli su svi da pomognu porodici. Ništa se još ne govori oko sahrane, verovatno čekaju obdukciju prvo.

Iako je, da podsetimo, prva informacija bila da ima još povređenih lica, iz Policijske uprave Pančevoje potvrđeno da niko od drugih učesnika u saobraćaju nije zadobio povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading