LELA UBICU PRIJAVLJIVALA TRI PUTA ZA NASILJE?! Novi detalji zločina na Novom Beogradu

Autor:

Hronika

16.05.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj emotivne veze

LELA UBICU PRIJAVLJIVALA TRI PUTA ZA NASILJE?! Novi detalji zločina na Novom Beogradu

Foto: Republika

U sredu se dogodio stravičan zločin na Novom Beogradu, kada je 55-godišnja Lela S. ubijena od strane svog emotivnog partnera Nikole L., koji je nakon toga izvršio samoubistvo

Nesrećna žena je, prema nezvaničnim informacijama, tri puta prijavljivala Nikolu L. za nasilje, a svaki put su mu bile izrečene hitne mere, prenosi Blic.

Kako se nezvanično saznaje, Lela se nedavno doselila u Beograd kako bi pobegla od nasilja, dok je njen napadač došao iz Požarevca tog kobnog dana. Sumnja se da se ubijena žena sklonila kod majke u stan kako bi se zaštitila od svog nasilnog partnera, ali, nažalost, nije uspela da izbegne tragičan kraj.

Ubica je navodno došao u stan žene i odmah po dolasku počeo da je napada. Nesrećna žena je pokušala da se zaštiti, a njen sin je istrčao iz stana u nameri da pozove pomoć. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, ubica je izbo Lelu nožem pre nego što je izvršio samoubistvo, ostavljajući za sobom jeziv prizor koji je zatekao njen sin.

Foto: Republika

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvo

Komšinica para navela je da u stanu gde su pronađena njihova tela živi ženina majka Branislava, koja inače boravi u inostranstvu.

Ne poznajem ubijeni par. U stanu je živela majka, Branislava. Ona, inače, živi u inostranstvu, a došla je da pričuva stan. Nismo znali šta se dogodilo dok nije došla policija i hitna pomoć. Komšinica koja živi stanu pored je čula zapomaganje i okrenula ključ kako bi zaključala vrata i pozvala je sina ubijene žene. Koliko znamo, on ih je i zatekao. Iz zgrade sam videla da je istrčao neki dečko i sve se okretao iza sebe, mislila sam da su se neka deca potukla. Kasnije sam saznala da se dogodilo ubistvo - rekla je za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading