UŽAS U NOVOM SADU! Pogledajte kako je automobilom oborio policajca na motoru (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.06.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sudara je došlo kada je vozač D.Š. skrenuo u levo i nije video policajca na motoru koji je nastavljao pravo

UŽAS U NOVOM SADU!  Pogledajte kako je automobilom oborio policajca na motoru (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

 MUP Srbije objavio je snimak obaranja policajca na motoru na Rotkvariji.


Naime četrdesettrogodišnji saobraćajni policajac na motoru povređen je juče u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nešto posle 13 časova na uglu Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra I u Novom Sadu.

Nezgodu je izazvao  vozač automobila a na lice mesta je odmah izašla ekipa Hitne pomoći, a prema rečima portparola dr Zoran Krulj, intervenisali su po prvom prioritetu  u 13.28 časova.

- Muškarac starosti 43 godine zbrinut je na licu mesta i u svesnom stanju transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije - istakao je dr Krulj.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. Š. (45) iz Vrbasa zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je juče oko 13.30 časova, na raskrsnici Bulevara kralja Petra i ulice Kraljevića Marka u Novom Sadu, ne ustupivši prvenstvo prolaza, automobilom „tojota“ udario u službeni motocikl saobraćajnog policajca nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede. 

Do sudara je došlo kada je vozač D.Š. skrenuo u levo i nije video policajca na motoru koji je nastavljao pravo. Prema snimku koji se pojavio policajac se nakon udara nekoliko puta okrenuo u vazduhu, nakon čega je pao na leđa.

Droga testom utvrđeno je da je muškarac bio pod dejstvom kokaina, a nakon nesreće izašao je iz vozila i pozvao pomoć.

D. Š. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading