PARTNERA IZBO NOŽEM, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Komšije čule svađu, pa izašle na hodnik koji je bio pun krvi - JEZIVO!

Autor:

Svet

13.05.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svog partnera zatvarao je u sobu i nije ga puštao danima, navode stanari iz zgrade u Rijeci, gde su živela dva muškarca.

PARTNERA IZBO NOŽEM, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Komšije čule svađu, pa izašle na hodnik koji je bio pun krvi - JEZIVO!

Foto: Tanjug/AP

Stravičan prizor jutros u 6.30 sati dočekao je stanare zgrade, inače korisnike nužnog smeštaja na Škurinju u Rijeci, kada su u ranu zoru izašli na hodnik pun krvi. Ispostavilo se da krv pripada dvojici stanara od kojih su obojica izgubila život nakon što je jedan drugog izbo nožem, a potom digao ruku i na sebe.

Susedi su odmah pozvali policiju.

- Policija je u jutarnjim satima primila dojavu o dve povređene osobe u stambenom objektu na području Škurinja u Rijeci. Reč je o dvojici hrvatskih državljana starosti od 44 i 38 godina. Na mestu događaja obavljen je uviđaj. Prema dosad utvrđenom,  tokom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca naneo je više povreda drugom, a potom je povredio sebe. Zbog zadobijenih povreda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gde su naknadno preminuli - izvestila je PU primorsko-goranska, koja je sva prikupljena saznanja dostavila Državnom tužilaštvu.

Stariji muškarac, kako se saznaje, u Rijeku se doselio s Krka, a mlađi s Lošinja.

Susedi, korisnici socijalne službe, opisuju dva totalno oprečna karaktera, jednog dobrog i mirnog, a drugog agresivnog, nepredvidivog i nestabilnog.

- Anđelko je bio jako dobar, žao nam je dečka, a Damir je bio živo zlo. Na svog partnera konstantno je vršio težak pritisak i bio vrlo dominantan. Znao ga je zatvoriti u sobu i danima ne puštati napolje. Pre njegovog useljenja, Anđelka su redovno znale posećivati majka i sestra, no otkad je on došao bile su samo jednom. Baš danas je Damir trebalo da ode mami u posetu i verujemo da je zbog toga izbila svađa, jer ga ovaj nije nigde puštao. Ne znamo zašto je to trpeo. Bila je to jedna manipulativna, nezdrava veza gde jedan partner vrši nemili pritisak na drugog - uznemireno pričaju susedi.

Iako su navikli na njihove svađe i glasne rasprave, ovom se ipak, kažu, niko nije nadao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading