ŽENU NAPALI PSI U STAROJ PAZOVI I TEŠKO JE POVREDILI: Završila u bolnici, još jednu devojku izujedali! VLASNIK UHAPŠEN!

Autor:

Hronika

11.06.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psi su napali i devojku (23), člana porodice osumnjičenog i naneli joj telesne povrede, zbog kojih se obratila lekaru.

ŽENU NAPALI PSI U STAROJ PAZOVI I TEŠKO JE POVREDILI: Završila u bolnici, još jednu devojku izujedali! VLASNIK UHAPŠEN!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. S. (53), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

M. S. je vlasnik dva psa koji su, kako se sumnja, prethodno pušteni iz boksa i ostavljeni bez nadzora, napali tridesetogodišnju ženu prilikom izlaska iz kuće osumnjičenog i naneli joj teške telesne povrede, zbog kojih je hospitalizovana u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu.

Takođe, psi su napali i dvadesettrogodišnju devojku, člana porodice osumnjičenog i naneli joj telesne povrede, zbog kojih se obratila lekaru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Na lice mesta izašla je i veterinarska inspekcija koja će preduzeti mere iz svoje nadležnosti.

Podsećamo na tragičan slučaj sa kraja prošle godine kada se u selu nedaleko od Soluna, dogodio trašan napad pasa na ženu od 50 godina.

Nažalost, žena je preminula od teških povreda nakon što su je napala tri psa ovčara.

Prema rečima policije, psi su pobegli kroz rupu u ogradi kuće vlasnika i otrčali do ženine bašte gde je radila. Sa njom je u tom trenutku na njivi bio gluvonemi čovek, koji nije mogao da joj pomogne, a kada je stigla hitna pomoć ženi nije bilo spasa jer je već bila iskrvarila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading