NASILNIKA KOJI JE BRUTALNO NAPAO SUPRUGU U ZEMUNU STIŽE PRAVDA: Tužilac podneo optužni predlog protiv B. K. (41)!

Autor:

Hronika

11.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je nasrnuo na suprugu, nakon čega su morali da intervenišu pripadnici MUP!

NASILNIKA KOJI JE BRUTALNO NAPAO SUPRUGU U ZEMUNU STIŽE PRAVDA: Tužilac podneo optužni predlog protiv B. K. (41)!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 10. 6. 2024. podneo optužni predlog protiv okrivljenog B. L. (rođen 1983. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194. stav 1. Krivičnog zakonika na taj način što je dana 14. 5. 2024, u Surčinu, u stanju smanjene uračunljivosti do stepena bitnog, ali ne i bitno, usled prolongirane emocionalne napetosti pretnjom da će napasti na život i telo, drskim i bezobzirnim ponašanjem,
ugrozio spokojstvo člana svoje porodice - vanbračne supruge, kojoj je uputio pretnje po život i telo ukoliko bude otišla od njega, a koje je ponovio i u prisustvu policijskih službenika koji su po prijavi intervenisali, usled kog ponašanja okrivljenog je oštećena osetila strah za sopstveni život i bezbednost sebe i svoje maloletne dece - saopšteno je.

Javni tužilac je predložio sudu da se prema okrivljenom produži pritvor, da se okrivljeni oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine, da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom i da ga sud obaveže da naknadi troškove krivičnog postupka.

Podsetimo, u prethodnih danas su se dešavale slične scene nasilja između supružnika.

Zemunu je muškarac A. J. (42) uhapšen pod sumnjom da je izvršio nasilje nad trudnom suprugom Ž. J. (37). Incident se dogodio nakon što je A. J. uhvaćen kako se grli i ljubi s drugom ženom na ulici u prisustvu supruge. Nakon prvobitne svađe na ulici, nasilje se nastavilo i u njihovom stanu, gde je A. J. navodno fizički napao suprugu, čupajući je za kosu.

Policija je reagovala na ovaj slučaj i A. J. uhapšen je u subotu u Beogradu, u saradnji s Trećim osnovnim javnim tužilaštvom. Detalji ovog slučaja izazvali su veliku pažnju javnosti, a istražitelji rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading