ĆERKA KOJA JE OCA TROVALA LIMUNADOM PUŠTENA IZ PRITVORA! Majka i njen ljubavnik ga vezali za drvo i izboli!

Autor:

Hronika

16.05.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrei i Draženu je produžen pritvor!

ĆERKA KOJA JE OCA TROVALA LIMUNADOM PUŠTENA IZ PRITVORA! Majka i njen ljubavnik ga vezali za drvo i izboli!

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com

Načelnik Policijske uprave Doboj, Slobodan Radinković, saopštio je danas novinarima da je maloletnoj ćerki ubijenog Saše Kulišića, koja se sumnjiči za saučesništvo, ukinut pritvor te da je sada pod nadzorom organa starateljstva.

Pritvor je produžen za Andreu K., suprugu ubijenog, i Dražena L., takođe osumnjičene za ubistvo Kulišića.

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Andrei K. i Draženu L. može trajati do 29. jula.

Njih dvoje se sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloletnom ćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u nameri da ga liše života.

Maloletnica je, kako se sumnja, u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata i o svemu obavestila majku i Dražena, sa kojim je Andrea navodno bila u ljubavnoj vezi.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, nekoliko puta ga udarili, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gde su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usled čega je preminuo.

Sumnja se da su Andrea i Dražen ostavili Kulišića u šumi i otišli sa lica mesta.

- Kajganićevoj i Lazareviću se na teret stavlja da su, u namjeri da ubiju Kulišića, 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloletna A.K. usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gde je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala svom ocu - saopštio je ranije Okružni sud u Doboju.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading