MONSTRUOZNO! KOMŠINICA JOŽEFA MIČIKA OTKRILA JEZIVE DETALJE: "Rekao je da mu je otac u zatvoru, noge su mu virele iz podruma!"

Autor:

Hronika

11.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jezivog ubistva skrivanog tri godine, komšije Jožefa Mičika iz Subotice oktrivaju jezive detalje!

MONSTRUOZNO! KOMŠINICA JOŽEFA MIČIKA OTKRILA JEZIVE DETALJE: "Rekao je da mu je otac u zatvoru, noge su mu virele iz podruma!"

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

U Ulici Filipa Filipovića, poznatijoj kao Srpski šor u Subotici, šok i neverica su zavladali od trenutka kada je juče uhapšen Jožef Mičik zbog sumnje da je pre tri godine lopatom ubio svog oca, koji je takođe nosio ime Jožef Mičik.

Kapija broj šest ispred kuće u kojoj su živeli otac i sin sada je zapečaćena. Prema rečima prve komšinice, ubijeni Jožef je bio ljubitelj alkohola, ali je bio poznat kao veoma dobar čovek, dok je sin Jožef često bio nasilan prema njemu.

"Primetili smo da nema starijeg Mičika, a mlađi nam je ispričao priču da mu je otac u zatvoru. Prvo je rekao da je otac otputovao u Čantavir, pa da je kod nekog prijatelja, a zatim da je završio u zatvoru. Na početku smo mu poverovali", izjavila je komšinica.

Jožef Mičik mlađi je rekao komšijama da će otac izaći iz zatvora 4. aprila ove godine, ali on se nikada nije pojavio. Nakon provere, komšija je otkrio da stariji Mičik nikada nije bio u zatvoru. Jedini zatvorski boravak imao je mlađi Jožef zbog tuče. "Juče sam videla mlađeg Mičika kako stoji napolju. Izgledao je potpuno hladno. Uništio je celu kuću, prodao je sve što je mogao. Kada su čistili podrum, komšija je video noge starijeg Jožefa. Ubio ga je lopatom. Ovo je zaista strašno", rekla je komšinica.

Podsetimo, Jožef M. (37) iz Subotice uhapšen je zbog sumnje da je pre tri godine, nakon verbalnog sukoba, lopatom usmrtio svog oca.

Prema saopštenju MUP-a, policija je po naredbi Višeg suda u Subotici izvršila pretres kuće i drugih prostorija, a u pomoćnoj kući je pronađeno telo za koje se sumnja da je njegov otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading