ODVEO SAM JE U ŠUMU I UBIO! Stric presudio Vasiliki (11) zbog čijeg nestanka je aktiviran AMBER ALERT! Bolesnik SA PODSMEHOM priznao stravične detalje ubistva!

Autor:

Svet

11.06.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt male Vasiliki potresla je celu Grčku, a šokantni detalji ovog gnusnog zločina ne prestaju da izazivaju užas i nevericu.

ODVEO SAM JE U ŠUMU I UBIO! Stric presudio Vasiliki (11) zbog čijeg nestanka je aktiviran AMBER ALERT! Bolesnik SA PODSMEHOM priznao stravične detalje ubistva!

Foto: printscreen/X/ Amber Alert Hellas | Greece, Društvene mreže

Stric 11-godišnje devojčice Vasiliki priznao je da je ubio svoju rođaku, a cela situacija dodatno je potresna zbog činjenice da je isti muškarac već ranije bio osuđen za silovanje devojčice od 14 godina.

"Odveo sam je u šumu i ubio", rekao je navodno uz, kako prenose grčki mediji, ciničan prizvuk, nakon čega više nije želeo da odgovara na pitanja.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Jedan od najužasnijih detalja ovog slučaja jeste činjenica da je stric sve vreme glumio dobar odnos sa svojom malom rođakom. Kako su preneli grčki mediji, on je uspeo da zavara i roditelje devojčice, te je čak išao da ih teši dok su još uvek verovali da je Vasiliki oteta. Paralelno sa ovim, stric je delio informacije o "amber alertu" na društvenim mrežama i time dodatno zamaglio tragove.

Republika

Foto: printscreen/X/ Amber Alert Hellas | Greece

 

Još više uznemirujuće je saznanje da je isti muškarac (37) već bio pred sudom zbog silovanja maloletnice. On je bio osuđen na 9 godina zatvora za silovanje devojčice od 14 godina, ali je, na opšte zaprepašćenje, pušten na slobodu sa suspendovanom kaznom. Ova odluka suda izazvala je veliku pažnju javnosti i postavila pitanje o efikasnosti pravosudnog sistema u zaštiti žrtava nasilja u ovoj državi.

Ubistvo male Vasiliki izazvalo je oštru reakciju društva, a predsednica Vrhovnog suda Ioana Klapa brzo je reagovala na ovaj tragični slučaj. 

U ovom trenutku, motiv ubistva male Vasiliki još uvek nije poznat, a cela zajednica ostaje u šoku i tuzi zbog gubitka ovog mladog života. Nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog tragičnog događaja i pružili pravdu za malu Vasiliki i njenu porodicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading