POKER ZVEZDE U KRUŠEVCU! Blistali Knežević i Sremčević!

Autor:

Sport

16.05.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak poražen sa ubedljivih 4:0 (3:0).

POKER ZVEZDE U KRUŠEVCU! Blistali Knežević i Sremčević!

Foto: starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak u Kruševcu u meču 36. kola Superlige Srbije - 4:0 (3:0). U pitanju je bio meč pretposlednjeg kola plej-ofu elitnog takmičenja, a crveno-beli su poodavno obezbedili titulu.

Stoga je trener šampiona Vladan Milojević izveo blago rečeno kombinovan sastav. U njemu je nekolicina bonus igrača, a jedan se odmah proslavio. U pitanju je mladi Nikola Knežević koji je bio strelac vodećeg gola u osmom minutu. Njemu je asistirao Aleksandar Katai.

Kod drugog gola za goste u 42, Knežević je bio u ulozi pakera. Naime, on je ima ključno dodavanje do Uroša Sremčevića, pridošlicu iz lučanske Mladosti, kojem je to bio debitantski gol.

 

Briljantno prvo poluvreme Nikola Knežević je krunisao u 45+1 minutu. Asistencijom kao na tacni poslužio je Kataija i revanširao mu se za prvi gol, a popularnom Magiku nije bilo teško da prevari golmana domaćih.

Zvezda vodi 4:0! Ponovo Sremčević! Ovog puta glavom je pogodio mladi 18-ogodišnji napadač. Asistenciju beleži Aleksandar Katai.

Sedmostruki uzastopni prvak države došao je do 93. boda u prvenstvu, skoro 20 više od prvog pratioca Partizana, dok je Napredk osmi sa 40.

Foto: Starsport

 

Crvena zvezda u poslednjem kolu Superlige 25. maja dočekuju Čukarički, kada će biti organizovana proslava titule, ali ih pre toga u Loznici 21. maja očekuje meč za trofej u Kupu protiv Vojvodine.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading