KOJI GOSTI SU NAJPROBLEMATIČNIJI: Pevačica koja 20 godina peva na svadbama, otkriva ko najčešće pravi skandale

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

17.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planiranje venčanja može biti uzbudljivo, ali istovremeno i stresno iskustvo, posebno kada je reč o izboru gostiju.

KOJI GOSTI SU NAJPROBLEMATIČNIJI: Pevačica koja 20 godina peva na svadbama, otkriva ko najčešće pravi skandale

Foto: Shutterstock

Prema iskustvima pevačice Rejčel Darvin, koja 20 godina peva na svadbama, određeni gosti mogu da izazovu neprijatnosti i duboki bol, pa je važno znati kako da prepoznate i rešite potencijalne probleme na samom venčanju.

Bliski članovi porodice kao potencijalni izazov

Rejčel ističe da su najčešći problem gosti upravo roditelji, braća, sestre ili drugi bliski članovi porodice sa kojima postoje nerešeni problemi ili emotivne povrede. Ovakve osobe mogu izazvati dodatni stres i napetost, te je važno prepoznati potencijalne probleme pre samog venčanja.

Emotivna podrška i nadzor

Foto: shutterstock

Kako da izbegnete probeleme na svadbi?

Jedan od načina da se suzbiju potencijalni problemi je delegiranje odgovornosti za nadzor problematičnih gostiju. Rejčel Darvin savetuje buduće mladence da odrede osobu od poverenja koja će biti zadužena za praćenje i umirivanje takvih gostiju.

Na primer, bliski prijatelj može da bude zadužen za goste koji imaju problema sa konzumacijom alkohola, dok sestra ili drugi rođak mogu biti podrška starijim članovima porodice koji mogu biti skloni pravljenju neprimerenih komentara.

Pomoć prijatelja u prevazilaženju izazova

Uzimajući u obzir da nijedna porodica nije savršena, Rejčel Darvin naglašava važnost prijateljske podrške u prevazilaženju potencijalnih problema. Mladencima je preporučila da dozvole prijateljima da im pomognu u prebroditi potencijalne izazove, kako bi sami mogli da uživaju u svom venčanju, bez stresa i ružnih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading