NA SAMOM VENČANJU JE ODLUČILA DA SE RAZVEDE: Svi joj govorili da je PRETERALA, a OVO je bio razlog!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutila šta će se dogoditi.

NA SAMOM VENČANJU JE ODLUČILA DA SE RAZVEDE: Svi joj govorili da je PRETERALA, a OVO je bio razlog!

Foto: Shutterstock

mlada
Jedna žena je na popularnoj platformi Reddit podelila svoju potresnu priču o razvodu od supruga Džejka samo dva dana nakon njihovog venčanja. Razlog za ovu brzopoteznu odluku leži u trenutku koji je zauvek obeležio njihov veliki dan.
 

Smešni video snimci i nepoštovanje obećanja

 
Prema ženinim rečima, njen tadašnji suprug je uoči venčanja gledao smešne video snimke, i uprkos obećanju da neće ništa slično uraditi na njihovom venčanju, to se ipak desilo.
 
- Odmah sam mu rekla da ne želim ništa slično tome na našem venčanju, te da ću ga odmah ostaviti ako to ipak uradi. Samo se nasmejao i rekao da ne planira tako nešto -, rekla je žena.
 
Republika

Foto: shutterstock

Nije ni slutila da će joj to uraditi
 
Sve je teklo glatko do trenutka kada je došao red na sečenje torte. Tada se desio događaj koji je bio prelomni trenutak za nesrećnu mladu.
 
- Odjednom sam osetila ruku na potiljku kako me gura licem u tortu. Uništena mi je bila ne samo šminka nego i cela venčanica i cela soba se smejala, a moj suprug je bio najglasniji. U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju i Džejk je rekao da je ovo sada naša fotografija s venčanja - otkrila je žena koja je potom supruga ošamarila i uplakana istrčala iz prostorije, a svadba je prekinuta.
 
 
Iako joj se suprug u par navrata izvinio, žena je ipak odlučila da se razvede samo 48 sati nakon venčanja.
 
- Džejk mi je rekao da to ne radim jer je to bila samo bezopasna šala. Njegova i moja porodica su mi kazale da bi bilo smešno okončati naš brak zbog ovoga -, napisala je.
 
Nakon što je podelila svoju priču na Redditu, žena je dobila veliku podršku i reakcije korisnika su bile uglavnom u njenu korist. Mnogi su isticali da je nepoštovanje želja i granica partnera nedopustivo ponašanje, te da je odluka o razvodu bila opravdana imajući u vidu ponašanje supruga.
 
Ova priča je izazvala brojne reakcije javnosti, a žena je odlučila da stavi tačku na brak zbog nepoštovanja i poniženja koje je doživela na dan svog venčanja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 
 

Komentari (0)

Loading