MUŽ NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM: Poslednji put smo bili intimni pre ŠEST MESECI, nećete verovati šta je razlog

Autor:

Lifestyle

23.04.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo razlog zbog čega muškarac ne želi odnose sa svojom ženom?

MUŽ NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM: Poslednji put smo bili intimni pre ŠEST MESECI, nećete verovati šta je razlog

Foto: Shutterstock

Žena koja ima 30 godina i u braku je suočava se sa problemom gubitka libida kod  supruga. Nakon što su redovno vodili ljubav nekoliko puta nedeljno, sada su već pet ili šest meseci bez intimnosti. Ona se pita kako da pokrene ovu temu sa suprugom, s obzirom na njegov novi posao i finansijske pritiske koje oseća. Pored toga, počinje da se oseća paranoično i da sumnja da je problem možda u njoj ili čak da on može da ima aferu.

Razgovor kao ključ rešenja

Stručnjak ističe da je najbolji način da se reši ovaj problem otvoren razgovor sa suprugom. Važno je otvoriti dijalog bez svađe, izražavajući svoje osećaje nesigurnosti i nedostatka intimnosti, umesto da se prstom upire u supruga ili ga optužuje za neverstvo. Važno je uspostaviti otvorenu komunikaciju i istražiti uzroke nedostatka se*sualne aktivnosti.

Foto: Shutterstock

Muž ne želi da bude intiman sa suprugom


Tabu tema u braku

Stručnjak ukazuje na činjenicu da mnogi parovi izbegavaju razgovor o se*su zbog straha od neprijatnosti ili konflikta, ili iz potisnutog straha od saznavanja partnerovih stavova o se*su. Takođe, ističe se važnost otvorenog dijaloga i izbegavanja konflikta kako bi se rešili problemi u intimnom životu u braku, piše "Miror".

Podrška

Ukoliko je uzrok nedostatka libida stres, važno je razgovarati o načinima kako se nositi sa stresom i pružiti podršku partneru. Takođe, stručnjak ističe da je važno pronaći pravi trenutak za razgovor, kada su samo supružnici prisutni, te da je bitno ostati smiren i jasan u komunikaciji, kako bi se pronašlo rešenje za problem.

Važno je istaći da je otvoren razgovor ključan za rešavanje problema u se*sualnom životu braka, te da je podrška i razumevanje partnera od izuzetne važnosti za prevazilaženje ovakvih izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading