MILICA IZ NIŠA NIKAD OTVORENIJE O INTIMNOM ODNOSU SA SUPRUGOM: "Nekad je grubo, ali volim..."

Autor:

Lifestyle

09.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka se udala za bogatog Kazahstanca i ima uzbudljiv ljubavni život.

MILICA IZ NIŠA NIKAD OTVORENIJE O INTIMNOM ODNOSU SA SUPRUGOM: "Nekad je grubo, ali volim..."

Foto: youtube/printscreen/Milica Polskaya Official

Milica Polskaja

Srpska influenserka Milica Polskaja postala je poznata po svojoj otvorenosti u razgovoru o se*sualnom životu, ali i po braku sa jednim od najbogatijih ljudi u Kazahstanu. Nedavno je na Instagram storiju odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a posebno se istakla njena otvorenost u razgovoru o monotoniji u se*su.

Jedno od pitanja koje je dobila od pratilaca bilo je u vezi sa monotonijom u se*sualnom životu. Milica je odgovorila bez dlake na jeziku, ističući da je osoba koja sve kaže i da neće da radi ono što joj se ne sviđa ili je dosadno. Takođe je istakla da voli da uživa i da postoji mnogo načina da se prevaziđe monotonija u se*su, kao i da je važno napraviti pauzu kako bi se poželeo odnos ponovo.

- Ja sam neko ko sve kaže. Dosadno? Kažem. Ne sviđa mi se? Kažem. Nekad je to grubo, ali ja volim da uživam. Neću raditi to što mi se ne sviđa ili me smara. Ako je monotono, može se milion stvari probati ili napraviš pauzu 4 do 5 dana da se poželiš - odgovorila je Milica bez dlake na jeziku.

Foto: Instagram/Milica Polskaya Official

Milica Polskaja odgovara na pitanje o intimnim odnosima

- I meni je isto takav se*sualni život u vezi, ali se bojim da će se to poremetiti kasnije u braku... Savjet? - zanimalo je jednu ženu.

- Nama je ostao isti. Ne plaši se, samo nastavite da radite to što radite - savetovala joj je Milica.

Milica joj je savetovala da se ne plaši i da samo nastavi da radi ono što želi sa svojim partnerom. Ovaj otvoren pristup i iskrena komunikacija o se*sualnom životu su privukli pažnju mnogih pratilaca na mrežama, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading