OVI BURNI RAZVODI SU UZDRMALI DRŽAVU: Varanje, nasilje, tajno venčanje pa javna rastava - pravili ŠOU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi razvodi su na srpskoj estradi bili najburniji.

OVI BURNI RAZVODI SU UZDRMALI DRŽAVU: Varanje, nasilje, tajno venčanje pa javna rastava - pravili ŠOU (FOTO)

Foto: ATA Images, e-stock

Razvodi poznatih ličnosti često su tema interesovanja javnosti, a kada su u pitanju estradne zvezde, interesovanje dodatno raste. U poslednje vreme, dva razvoda su uzdrmala srpsku estradnu scenu, ali i u prošlosti su burna okončanja brakova bila glavna tema medija i javne scene.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Vest o razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović odjeknula je kao bomba u medijima. Iako je njihov brak u javnosti izgledao skladno, navodno je došlo do pucanja odnosa. Oboje su javno izneli optužbe o neverstvu tokom braka, dodatno doprinoseći senzacionalizmu razvoda.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Razvod Nataše Bekvalac i Luke Lazukića bio je praćen optužbama za nasilje, što je dodatno uzburkalo javnost. Samo 40 dana nakon porođaja, Nataša je optužila svog supruga za nasilje, što je rezultiralo trećim razvodom za poznatu pevačicu. Sud je kasnije osudio Lazukića na uslovnu kaznu zbog porodičnog nasilja, čime je ovaj razvod dobio i pravni epilog.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Luka Lazukić je bio u braku sa Natašom Bekvalac


Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su nakon tajnog venčanja odlučili da okončaju svoj brak. Iako se očekivalo da će razvod proći mirno, javnost je bila svedokom vređanja, iznošenja prljavog veša i borbe za starateljstvo, što je dodatno uznemirilo javnost, piše "Kurir".

Foto: ATA Images

Ana Nikolić i Rasta su se tajno venčali


Goca Tržan i Ivan Marinković

Razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića pretvorio se u pravi medijski rat. Pevačica je javno govorila o problemima u braku, dok je Marinković optuživao za neverstvo. Njihovo prepucavanje je dugo bilo tema interesovanja javnosti, dok su oboje iznosili svoje verzije događaja.

Darko Filipović i Jasmina

Razvod pevača Darka Filipovića i Jasmine bio je iznenađenje za javnost, posebno zbog činjenice da je razlog bio Jasminino dugogodišnje neverstvo. 

- Bolje dobar razvod nego loš brak - komentarisala je Jasmina za medije, što je posebno naljutilo pevača, koji je otkrio pravi razlog.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Darko Filipović je optužio bivšu za neverstvo

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading