SVAKO JUTRO SAM SPAVALA SA MUŽEM I TAKO NEDELJU DANA: Zbog onoga što sam zapazila na kraju, rešila sam da NASTAVIM to da radim

Autor:

Lifestyle

05.03.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo, nije znala koliko će joj vremena ova jutarnja aktivnost oduzeti.

SVAKO JUTRO SAM SPAVALA SA MUŽEM I TAKO NEDELJU DANA: Zbog onoga što sam zapazila na kraju, rešila sam da NASTAVIM to da radim

Foto: Shutterstock

Moli, majka troje dece i zaposlena žena, prihvatila je izazov da svakog jutra tokom nedelju dana ima se*s sa svojim suprugom. Iako nije bila ljubitelj ovakvih jutarnjih aktivnosti, odlučila se na ovo iskušenje kako bi osvežila svoj intimni život.

Ponedeljak: Planiranje vremena za intimnost

Prvi dan izazova zahtevao je da Moli podesi alarm sat vremena ranije kako bi svom suprugu i sebi obezbedila vreme za jutarnji se*s. Iako je osećala blagu nelagodu zbog buđenja, uspela je da probudi svog supruga na nežan i intiman način.

Utorak: Neočekivana strast u ranim jutarnjim časovima

Moli je doživela neočekivanu strast u ranim jutarnjim časovima, shvatajući da muškarci imaju najveći nivo testosterona ujutru. Ova spoznaja je doprinela tome da se oseća privlačno i poželjno, čak i u nedostatku uobičajene jutarnje rutine.

Foto: shutterstock

Koje su prednosti jutarnjeg intimnog odnosa


Sreda: Izazovi svakodnevnog života

Iscrpljenost i obaveze na poslu uticale su na Molino raspoloženje za jutarnji intiman odnos ovog dana. Međutim, neočekivano iznenađenje od strane supruga kasnije tokom dana dovelo je do toga da su oboje ponovo osetili želju i strast.

Četvrtak: Intenzivan vrhunac kao rezultat jutarnjeg buđenja

Njen suprug je odlučio da je probudi na veoma intiman način, rezultirajući intenzivnim vrhuncem koji je Moli "nosila sa sobom" tokom celog dana. Ova vrsta buđenja doprinela je njenoj sreći i zadovoljstvu, piše "Zadovoljna.rs".

Petak: Porodična dinamika kao prepreka

Ćerka ovog para im se uselila u krevet tokom noći, zbog čega jutarnji se*s nije bio moguć. Međutim, ova situacija je donela slatku porodičnu bliskost njima kao porodici.

Subota: Stimulacija rukama

Vikend je doneo izazove u vidu obaveza oko dece, ali su Moli i njen suprug uspeli da pronađu vreme za intimne trenutke. Otkrili su da je stimulacija rukama tokom se*sa dodala novu dimenziju njihovom intimnom životu.

Nedelja: Tuš kao neobično mesto za završetak izazova

Poslednje jutro izazova završeno je pod tušem, što se pokazalo kao zanimljivo iskustvo. Iako su se suočili sa određenim poteškoćama, ova nedelja je obnovila njenu želju za se*som i intimnošću.

Iskustvo ove žene pokazuje kako izazov jutarnjeg odnosa može uneti osveženje i strast u svakodnevni život, čak i pored obaveza porodičnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading