TAJNA SKRIVANA GODINAMA: Marina Tucaković je OVU pesmu posvetila POKOJNOM SINU i Arkanu!

Autor:

Zabava

09.04.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca priznala sve, evo šta se krije iza stihova čuvene pesme!

TAJNA SKRIVANA GODINAMA: Marina Tucaković je OVU pesmu posvetila POKOJNOM SINU i Arkanu!

Foto: Printscreen, e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji kod svoje koleginice Goce Tržan, te otkrila tajnu balada "Rasulo", koju je napisala Marina Tucaković. Kako je Ceca ispričala, Marina je pesmu posvetila starijem sinu Milošu, ali i Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Marina je miksala teme sa svojim pokojnim sinom, kao što je pesma "Rasulo", s mojim pokojnim Željkom. Ona je neki svoj bol pretapala u pesme kroz moj bol. Na primer, u "Rasulu" ona opisuje kako zatiče svog sina mrtvog i "bela ruka pada na pod", pa onda piše o mom pokojnom suprugu. To možemo da znamo samo ona i ja, jer ja te slike prepoznajem. Znam šta je kome posvećeno. "Igračka samoće"... Uvek je pisala tako da svako od nas može negde sebe da pronađe. To nije sebično pisanje, ona je bila genijalna - istakla je Ceca na K1 televiziji.

Republika

Foto: youtube/cecaraznatovic

Ceca i Arkan na venčanju

Pored ove pesme, za koju se dosad nije znalo da je posvećena Marininom sinu, i pesma Ane Nikolić "Mišo moj" nastala je u spomen na pokojnog prvenca Marine i Aleksandra Radulovića Fute.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kad sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - priznala je svojevremeno Tucakovićeva.

Republika

Foto: youtube.com

Marina je pesme "Rasulo" i "Mišo moj" posvetila pokojnom sinu

Marina je svojevremeno ispričala kako je izgledao trenutak kad je sina pronašla mrtvog u sobi.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto, baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti - rekla je tad Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading