SKANDALČINA! Futa izvređao Karleušu, dodelio joj DIJAGNOZU, pa otkrio da li sve radi zbog Cece!

Autor:

Zabava

15.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa Radulović šokirao korisnike društvene mreže Iks, na kojoj je izvređao muzičku zvezdu Jelenu Karleušu!

SKANDALČINA! Futa izvređao Karleušu, dodelio joj DIJAGNOZU, pa otkrio da li sve radi zbog Cece!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, ATAImages

Mesecima unazad javnost šokiraju skandali koji su nastali kad je Aleksandar Futa Radulović odlučio da pojedinim muzičarima ugasi muzičke kanale na Jutjubu. Među njima se našla i muzička zvezda Jelena Karleuša, koju je Futa sinoć izvređao.

Naime, Futa se prethodne noći uključio u "govornicu" (spejs) na društvenoj mreži Iks, gde se obrušio na nekadašnju blisku saradnicu svoje pokojne supruge Marine Tucaković.

Radulović je, naime, na pitanje da li se na radikalan potez brisanja kanala JK odlučio zbog Cece Ražnatović, rekao sledeće:

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Futa izvređao Karleušu na društvenoj mreži Iks

- Kakve veze ima Ceca sa Karleušom? Ja sam "strajkovao" Jelenin kanal. Ceca nema veze sa tim. Njih dve se tuže jer je ova njoj rekla da je luda, pa je ova posle zvala psihijatra-veštaka na sudu, ovo ti govorim iz prve ruke. Sa Cecom snimam album, a sa ovom drugom (Jelenom) nećemo da se družimo. A, reci mi, je l' ti voliš Karleušu? Daj mi bar tri razloga zbog kojih je voliš - rekao je Futa.

Futi su pomenuli i da je Jelena davala novac za lečenje pokojne Marine, nakon čega je izneo niz uvreda.

- Moja žena je napisala 4.000 tekstova. Ja mislim da je trebalo da daje sebi da se leči. Mislim da ona (Jelena) ima F dijagnozu, što se kaže šifru - rekao je Futa.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Vlada LUKIĆ, ATA Images/M.M.

Futa tvrdi da Ceca nema veze sa gašenjem Karleušinog kanala

Podsetimo, Karleuša se oglasila nakon gašenja Jutjub kanala, te rekla da Futa pokušava da uceni izvođače.

- Moj Jutjub kanal će, naravno, uskoro biti vraćen. Suprug Marine Tucaković pokušava ucenom i prevarom da se bespravno okoristi o minuli rad pokojne supruge i da me reketira ali mu to naravno neće poći za rukom. Umesto da ga gorka sudbina nauči da bude bolji čovek, on je pokazao svoje bolesno gramzivo pohlepno lice. Njim se sad bavi sud i moj advokatski tim, a i karma. Na ovu temu se više neću oglašavati jer mi je ispod časti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Labomba

15.03.2024 17:59

To sam sve ja pomenuo nisu pomenuli…