JAGO JE DOBRO! Zvezdaši se RADUJU! Brazilčeva devojka poslala OHRABRUJUĆU PORUKU navijačima!

Autor:

Sport

15.03.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti na Malom Kalemegdanu.

JAGO JE DOBRO! Zvezdaši se RADUJU! Brazilčeva devojka poslala OHRABRUJUĆU PORUKU navijačima!

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Prema poslednjoj objavi na društvenim mrežama, situacija sa plejmejkerom Crvene zvezde Jagom dos Santosom ide nabolje.

Nakon što je dobio jak udarac u završnici meča sa Makabijem, Jago je prenoćio u bolnici, ali je njegova devojka potvrdila da je u stabilnom stanju.

Ona je na svojim društvenim mrežama podelila objavu koja je umirila navijače, naglašavajući da se radi o povredi koju će "dobar ekser popraviti", uz šaljivu notu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Jago dos Santos

- Dobro je ljudi, ne brinite. Hvala za sve vaše poruke. Ništa što dobar šraf ne može da sredi. Šalim se, dobro je - rekla je Jagova devojka, i tako ohrabrila navijače Zvezde. 

Zvezda se suočava sa velikim izazovima zbog povreda na bekovskim pozicijama. Pored Dos Santosa, Topića i Teodosića, meč sa Makabijem propustili su i Branko Lazić i Nemanja Nedović. Ovo predstavlja značajan udarac za tim, posebno uoči narednog duplog evroligaškog kola.


Sledeće sedmice, Crvena zvezda će se suočiti sa duplim evroligaškim kola, dočekujući Panatinaikos i Virtus. Ovi mečevi dolaze u trenutku kada je ekipa već oslabljena zbog povreda, što će predstavljati izuzetno teške izazove za klub. Uprkos tome, navijači se nadaju da će ekipa pružiti snažan otpor i ostvariti pozitivne rezultate.

Ovo su najnoviji detalji o stanju u ekipi Crvene zvezde nakon povrede Jaga Dos Santosa. Navijači sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i nadaju se brzom oporavku povređenih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading