GOCA TRŽAN NAPALA CECU U STUDIJU! Pevačica koleginici očitala BUKVICU: Šta je, ZVEZDO?

Autor:

Zabava

23.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice se prisetile jedne anegdota sa snimanja pesme "Neveljala"!

GOCA TRŽAN NAPALA CECU U STUDIJU! Pevačica koleginici očitala BUKVICU: Šta je, ZVEZDO?

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Goca Tržan bila je gošća svoje koleginice Svetlane Cece Ražnatović, kojoj je svojevremeno pevala prateće vokale. Ceca se prisetila jedne anegdote, dok su snimale pesmu "Nevaljala". Naime, Ceci se tada nije radilo i počela je da kuka, a Goca joj je očitala bukvicu.

- Setila sam se nečega. Meni je Goca Tržan pevala prateći vokal za pesmu "Nevaljala". I kada je trebalo da snimamo, ja dolazim u studio i kukam kako mi se ne radi, kad Goca izleće: "Šta je, zvezdo! Moraš da radiš! Šta kukaš, ulazi u studio odmah!" - prisetila se Ceca kroz smeh.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca je ugostila Gocu Tržan i prisetila se anegdote

Kako je objasnila, ona i Goca Tržan su se u to vreme i poznavale i lepo sarađivale.

- Često pevam tu pesmu na svojim nastupima. Baš je volim - rekla je Goca za "Blic TV".

Inače, Goca je nedavno pobesnela zbog toga što je svi i dalje spajaju sa Ivanom Marinkovićem.

- Desilo mi se nekoliko pogrešnih veza u životu, koje su me onako rastavile na sitne delove. Ali, to je bila dobra škola, tako da sam naučila i sada umem da prepoznam ono što je suštinski kvalitetno kad mi se desi - navela je pevačica, pa nastavila:

- Ovako, lice u lice bi bilo drugačije, drmnula bih šamarčinu, da pala bi u nesvest. Zato što ne možeš da sa mnom tako razgovaraš. Ljudi su kukavice, to je najveći problem. Slušala sam Majka Tajsona, koji je pričao da su socijalne mreže upropastile ljudske karaktere, možeš da budeš nasilan, možeš da budeš uvredljiv bez ikakvih posledica. Jer ko bi smeo Tajsonu da kaže: "p***o jedna"? Znači, odma ide iz okreta! Da ne pričam o vređanju dece, porodica, nedopustivo - poručila je ona.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan ne želi da je spajaju sa Ivanom Marinkovićem

Goca je istakla i da bi iste sekunde volela da "oduva" Ivana.

- "Oduvala" bih bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti. Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto, to bih volela. To bi mi baš značilo - poručila je Goca za "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading