NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS: Evo kako Ognjen Amidžić uživa sa naslednikom Perunom (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj koristi svaki slobodan trenutak da bude sa sinom!

NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS: Evo kako Ognjen Amidžić uživa sa naslednikom Perunom (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je postao otac drugi put, a sada je pokazao kako uživa sa sinom Perunom u novom porodičnom domu. Amidžić se potpuno posvetio porodici, pa svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao sa sinom i Minom Naumović. Mini je velika podrška, pa često na mrežama i pokaže kako čuva naslednika. Tako je jutros objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži Peruna, dok spava i napisao: "Moja vekna hleba"

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjenova objava sa sinom

Podsetimo, Mina je pre nekoliko dana putem društvene mreže Instagram podelila kutak iz njihovog doma, gde vidimo kako izgleda dečakov krevetac. Ognjen je u jednom beogradskom restoranu, napravio proslavu povodom dolaska malog Peruna na svet, a tom prilikom je u intervjuu za domaće medije otkrio kako su protekli prvi dani sa naslednikom.

Prvi dani sa naslednikom

- Jako je to zanimljivo, slatko, novo, on je mali, presladak, spava, jede, zaplače kada mu nešto nije po volji. Ulazimo u taj ritam ono, na tri sata da se hrani, da spava, pa ćemo da vidimo - rekao je Ognjen nedavno. 

Inače, Peruna je upoznao i Ognjenov prvi sin Matija, a Mina je podelila dirljivi trenutak na društvenoj mreži Instagram.

- Dragi ljudi, hvala svima na predivnim poklonima koje nam šaljete - napisala je Mina u opisu fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina pokazala kako Matija i Perun uživaju

Ognjen Amidžić je definitivno uživa u ulozi oca i posvećen je porodici, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki njihov korak u novom životu sa malim Perunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading